News

Accident rutier grav în București. Un bărbat a murit pe loc după ce a zburat prin parbriz

27.01.2021 | 16:29
Accident rutier grav in Bucuresti Un barbat a murit pe loc dupa ce a zburat prin parbriz
Accident rutier grav în București. Un bărbat a murit pe loc după ce a zburat prin parbriz. Sursa foto: România TV
ADVERTISEMENT

Accident deosebit de grav produs miercuri în București. Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac și a fost pur și simplu aruncat prin parbriz.

Tragedia a avut loc la intrarea în Capitală, pe bulevardul Theodor Pallady. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea carosabilului.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de violent încât bărbatul aflat la volan a fost proiectat în afara autovehicului. Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă nu au reușit să-l salveze, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.

Grav accident rutier în București. Un bărbat a murit după ce a fost aruncat prin parbriz

Tragedie în Capitală. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac pe bulevardul Theodor Pallady. În urma impactului acesta a fost proiectat în afara mașinii.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor. Conform purtătorului de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, șoferul a fost proiectat prin parbriz, fiind găsit în stop cardiorespirator. La tragicul eveniment au acționat un echipaj SMURD și o autospecială de pompieri cu echipamente pentru descarcerare, potrivit România TV.

Echipajul medical ajuns la locul accidentului a încercat să-l resusciteze zeci de minute, însă nu au putut să-l salveze, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier, restricționat în zona accidentului

”În jurul orei 14:20, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd Theodor Pallady. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Theodor Pallady dinspre A2 catre Bd. 1 Decembrie, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului, conducătorul autovehiculului a fost proiectat în exteriorul acestuia. Au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, ulterior constatându-se decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier este restricționat pe banda întâi de circulație, sensul de intrare in Municipiul Bucuresti. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră.

ADVERTISEMENT