News

Accident rutier grav în Olt. Un tânăr de numai 26 de ani și-a pierdut viața

Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a pierdut controlul mașinii în care se află și s-a răsturnat pe câmp.
28.08.2021 | 15:15
Accident rutier grav in Olt Un tanar de numai 26 de ani sia pierdut viata
ADVERTISEMENT

Accidentul a survenit pe DJ 546 A, între localitățile Schitu și Brebeni, din județul Olt. În afară de șoferul de 26 de ani, în autoturism se afla și  o fată de 18 ani, informează Adevărul.

În accident a fost implicată o singură mașină. Se pare că șoferul, din  localitatea Crâmpoaia, a pierdut controlul mașinii, după care a ieșit de pe drum și s-a răsturnat pe câmp.

ADVERTISEMENT

Șoferul a murit, însă pasagera a fost salvată de echipajele de salvare sosite la fața locului.

Cealaltă victimă a accidentului  a supraviețuit

La data de 28 august a.c., ora 11.50, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546 A, în comuna Brebeni.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcţia Schitu către Brebeni, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia a decedat, iar o femeie pasageră în autoturism a necesitat îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

La fața locului au venit pompierii din Slatina cu cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

ADVERTISEMENT

Pasagera aflată pe scaunul din dreapta – faţă, în vârstă de 18 ani, din localitatea Văleni, conştientă, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.