News

Accident tragic pe DN 66. Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viață și moarte

30.03.2021 | 16:10
Accident tragic pe DN 66 Un tanar a murit iar altul se zbate intre viata si moarte
ADVERTISEMENT

Un accident tragic s-a petrecut pe DN 66, pe raza localității Vulcan din județul Hunedoara. Un tânăr a murit, iar altul de zbate între viață și moarte.

O autoutilitară s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului. În cabina acesteia se aflau două persoane. Pompierii au intervenit de urgență.

ADVERTISEMENT

Șoferul, în vârstă de 30 de ani, a fost transportat de urgență la spital, iar starea acestuia este una critică. Celălalt bărbat, de 25 de ani, a rămas încarcerat și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Accident tragic pe DN 66. Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viață și moarte

Accident
Accident tragic pe DN66.
Sursa foto: Facebook/ ISU Hunedoara

ISU Hunedoara a transmis informațiile printr-o postare pe pagina de Facebook: „pompierii Gărzii de Intervenţie Lupeni, specializaţi în descarcerare şi prim-ajutor, au acţionat pe DN 66 A la un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară ce s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului”.

ADVERTISEMENT
Accident
Accident tragic pe DN66.
Sursa foto: Facebook/ ISU Hunedoara

„Echipele au găsit în autoutilitară un tânăr de 25 de ani inconştient şi încarcerat. Şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Lupeni,” au adăugat.

Medicii au încercat resuscitarea tânărului, în timp ce acesta era prins între fiare: „concomitent cu operaţiunile de descarcerare, personalul medical al SAJ şi paramedicii SMURD au încercat stabilizarea tânărului prins în autovehicul”.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, bărbatul nu a supraviețuit: „victima a intrat în stop cardio-respirator şi în ciuda eforturilor pentru resuscitarea acesteia nu a răspuns la manevre”.

„Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului. În operaţiune au fost implicate două echipaje de pompieri pentru descarcerare şi prim ajutor şi două echipe ale SAJ”, au adăugat reprezentanții ISU Hunedoara.

ADVERTISEMENT
Accident
Accident tragic pe DN66.
Sursa foto: Facebook/ ISU Hunedoara

În afară de impactul violent cu stâlpul, se poate observa din imagini că autoutilitara a intrat și în șanțul, foarte abrupt și pavat cu ciment, de pe marginea drumului. Oamenii care au văzut accidentul au reclamat lipsa unor măsuri de protecție în zonă.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia