ADVERTISEMENT
News

Accident violent în București. Pe același bulevard se loviseră 3 mașini cu o noapte în urmă

Autor: Robert Cristea | 09.02.2021 | 09:22
Accident violent în București. Pe același bulevard se loviseră 3 mașini cu o noapte în urmă
Accident violent în București. Pe același bulevard unde se loviseră 3 mașini cu o noapte în urmă. Foto: Hepta.ro

Un nou accident violent în București. Pentru a doua seară la rând, un bulevard din Capitală a fost locul unui acroșaj înfiorător.

ADVERTISEMENT

Luni, două autoturisme s-au lovit, după ce duminică, alte trei mașini, dintre care una de sute de mii de euro, au produs un accident în lanț.

„A întors aici, pe linia dublă continuă. Domnul a venit regulamentar şi l-a izbit din plin. În momentul de faţă, se pare că omul e confuz, nu înţelege nimic”, a declarat un martor, conform ProTV.

ADVERTISEMENT

Accident violent în Capitală

Acroșajul, în urma căruia cele două maşini au fost serios avariate, a avut loc luni seară pe un bulevard din Sectorul 4 al Capitalei.

După primele informații, se pare că unul dintre şoferi, aflat singur în autoturism, ar fi vinovat de cele întâmplate. Martorii susțin că acesta ar fi încercat să întoarcă, deși în zonă este linie dublă continuă.

ADVERTISEMENT

Șoferul din celălalt autoturism şi pasagerul care îl însoţea au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital, dar sunt în afara oricărui pericol.

Pe același bulevard, duminică seara a avut loc un alt accident. O mașină sport, de câteva sute de mii de euro, condusă de un tânăr de 21 de ani, nu ar fi păstrat distanța în trafic și a lovit vehiculul din față, pe care l-a aruncat într-un autoturism de teren.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ultima mașină implicată în accident s-a răsturnat, iar pasagerul a ajuns la spital. Din fericire, rănile sunt ușoare și acesta se află în afara oricărui pericol. Potrivit polițiștilor, șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!