News

Tragedie în Argeș! Copil de 5 ani mort într-un accident înfiorător. Mama, în stare gravă

07.02.2021 | 09:41
Tragedie in Arges Copil de 5 ani mort intrun accident infiorator Mama in stare grava
Un copil de 5 ani a murit în urma accidentului. Sursa foto - pitesti24.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în Argeș acolo unde familia unui pompier piteștean a fost distrusă în urma unui accident înfiorător. Incidentul rutier s-a petrecut în comuna Moșoaia.

Din păcate, un băiețel de numai 5 ani de zile a murit, iar mama lui e în stare critică. Accidentul a avut loc pe DN 67B, în condiții de vizibilitate redusă.

ADVERTISEMENT

Martorii au transmis că la ora evenimentului era ceață și întuneric. Un BMW Seria 3 condus de o femeie de 34 de ani din Pitești a intrat pe contrasens.

Tragedie în județul Argeș!

Mașina s-a lovit violent de lama unui camion de deszăpezire, care era staționat. În urma impactului, autoturismul a fost distrus complet.

ADVERTISEMENT

Imaginea la fața locului era una cruntă. Mai multe părți din caroserie au rămas agățate de lamă. Conform informațiilor, femeia era în mașină cu cei doi copii ai ei, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 9 ani.

Mezinul a murit pe loc, în timp ce sora lui a scăpat cu doar câteva răni ușoare. Mama lor se află în stare critică la spital fiind imediat preluată de un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Tatăl copiilor e plutonier adjutant la Detașamentul Pitești al ISU Argeș, scrie pitești24.ro. Chiar colegii lui au fost cei care au intervenit primii la accident.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că o femeie de 34 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Vedea către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculanta, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, din accident a rezultat decesul unui copil de 5 ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a unei minore de 9 ani, din același autoturism

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a fost comunicatul poliției Argeș

ADVERTISEMENT