Fotbal international

Accidentare pentru Ciprian Tătărușanu! Ce anunț a făcut antrenorul românului

28.01.2019 | 17:32
Accidentare pentru Ciprian Tatarusanu Ce anunt a facut antrenorul romanului

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu! Portarul român s-a accidentat la spate și a devenit indisponibil pentru FC Nantes în următoarele două meciuri. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul grupării, Vahid Halilhodzic, care a precizat că speranțele de a-l avea pe goalkeeper în teren sunt unele reduse spre zero.  Tătăruşanu este “foarte incert”, au fost cuvintele exacte folosite de Halilhodzic într-o conferinţă de presă.

Nu este pentru prima oară când internaționalul român acuză probleme la spate în ultimele sezoane. A pățit la fel și pe vremea când evolua pentru Fiorentina. De altfel, Tătărușanu a pierdut câteva meciuri și la echipa națională din această cauză. De remarcat că actuala echipă a portarului, Nantes va juca la mijlocul săptămânii în campionat cu Saint-Etienne, după care, sâmbătă, are meci cu Sannois Saint-Gratien, o formație din liga a treia, în şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei.

Accidentare pentru Ciprian Tătărușanu! Ciprian Tatarusanu in meciul de fotbal dintre Romania si Serbia, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 14 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ciprian Tătărușanu a semnat cu FC Nantes în 2017 după 3 ani petrecuți la Fiorentina

Accidentare pentru Ciprian Tătărușanu!

Vahid Halilhodzic trebuie să-și regândească destul de mult echipa în condițiile în care Anthony Limbombe are și el şanse mici să evolueze în cele două meciuri, fiind accidentat destul de serios la glezna stângă. Antrenorul lui Nantes are şi doi suspendaţi, Nicolas Pallois şi Lucas Lima, în timp ce Samuel Moutoussamy şi Elie Youan nu sunt nici ei complet refăcuţi după accidentările suferite şi mai mult ca sigur nu vor fi forţaţi.

Mai mult de atât, atmosfera este una nu tocmai fericită la echipă după dispariţia avionului care-l transporta pe atacantul Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff City. “În această dimineaţă, am găsit o echipă receptivă, chiar dacă nu mai sunt glumele dinainte. (…) Este nevoie de un caracter foarte puternic ca să suporţi această lună ianuarie”, a spus Halilhodzic. De remarcat că Nantes este clasată în subsolul ligii, pe treapta a 15-a în Ligue 1, cu 23 de puncte după 21 de meciuri.

  • 57 de prezențe are Ciprian Tătărușanu în poarta echipei naționale a României