Sporturi

Accidentările nu-i dau pace! Simona Halep a abandonat în primul meci la Beijing

30.09.2018 | 13:30
Accidentarile nui dau pace Simona Halep a abandonat in primul meci la Beijing

Simona Halep s-a retras în primul meci de la Beijing. Se pare că accidentările nu-i dau pace liderului mondial din WTA, iar durerile din zona lombară continuă să-şi facă apariţia în meciurile oficiale ale celei mai bune jucătoare de tenis a lumii la momentul actual. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

După ce a început hotărâtă meciul din primul tur de la Beijing cu tunisiana Ons Jabeur, jocul Simonei Halep a început treptat să se clatine din nou. Sportiva noastră a apelat chiar şi la ajutorul lui Darren care i-a oferit elevei sale câteva sfaturi tehnice care s-au dovedit a fi în zadar în condiţiile în care Simona nu a putut evolua la nivel ridicat din cauza problemelor la spate. Meciul s-a terminat după un set, scor 1-6, la capătul a 34 de minute de joc.

Simona Halep a abandonat la China Open după un set

La scorul de 1-5 pentru adversara sa, Simona a plecat la vestiare, acolo unde a primit îngrijiri medicale, iar când a revenit, a opus rezistenţa destul de bine pentru câteva puncte, dar Jabeur nu a renunţat la luptă şi a revenit în game câştigând în final şi primul set. La întâlnirea de la fileu, Simona i-a întins mâna adversarei ei, simbolizând abandonul. Durerile româncei au început de la Wuhan, din turul secund, acolo unde a făcut un meci slab în faţa slovacei Dominika Cibulkova, meci pe care l-a pierdut, şi la finalul căruia a declarat că ar fi trebuit să se retragă.

Simona a recurs la această decizie în meciul de azi, pentru a nu forţa şi a agrava accidentarea. Liderul mondial va face tratament în perioada următoare, pentru că începând cu 15 octombrie va merge la Kremlin Cup, turneu organizat la Moscova, iar mai apoi la Turneul Campioanelor de la Singapore, ultima competiţie din acest sezon pentru liderul mondial din WTA.

Tags: