Life

Acestea sunt cifrele care aduc bogăția. Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit care sunt românii norocoși

Acestea sunt cifrele care aduc bogăția. Numerologul Romeo Popescu a spus cine sunt românii cu cele mai mari șanse de a face bani.
14.10.2023 | 09:00
Acestea sunt cifrele care aduc bogatia Numerologul Romeo Popescu a dezvaluit care sunt romanii norocosi
Acestea sunt cifrele care aduc bogăția. Foto Colaj Fanatik / Pinterest
ADVERTISEMENT

Care sunt cifrele care aduc bogăția în viața noastră. Numerologul Romeo Popescu a vorbit despre cei mai norocoși români în ceea ce privește banii!

Acestea sunt cifrele care aduc bogăția

Primul lucru pe care trebuie să îl știm este că cifra banilor este șase. Fiecare dintre noi are o cifră a banilor diferită, în funcție de data la care ne-am născut (fără lună și anul nașterii).

ADVERTISEMENT

„Cifra banilor este șase. În funcție de ziua în care ne-am născut, putem să aflăm cum adun eu banii în viața mea. Este o operație de adunare.

De exemplu, dacă m-am născut în data de 18, reduc la o singură cifră, 1+8=9, deci vibrația mea interioară e 9, plus 6! Aduni bani și asta e cifra banilor.

ADVERTISEMENT

Rezultatele vor fi între 1 și 9 pentru că se reduc toate la o singură cifră”, a spus numerologul la emisiunea Vorbește Lumea.

Ce noroc la bani avem în funcție de data nașterii

1+6=7, adică cei născuți pe 1, 10, 19, 21

Aceștia nu trebuie să mai repede greșelile din trecut, dacă vor să facă bani. Trebuie să schimbe constant ceva ca să poată avea avuția în viața lor.

ADVERTISEMENT

2+6=8 (născuți pe 2, 11, 20, 29)

Acestora nu li se potrivește deloc munca de birou! Singura modalitate prin care aceștia pot face bani este afară, să lucreze cu oamenii!

3+6=9 (cei născuți pe 3, 12, 21, 30)

Sunt cei care trebuie să inoveze în viața lor. Au nevoie de creativitate pentru a face bani. Nouă e cifra inovației! Aceștia trebuie să învețe mult ca să facă bani.

ADVERTISEMENT

4+6=10 (cei născuți pe 4, 13, 22, 31)

Este greu să facă bani. Trebuie să fie un lider, să facă primul un lucru și oamenii să îi urmeze.

5+6=11 (cei născuți pe 5, 14, 23)

Sunt oamenii care pot face bani pe planul artistic. Pot atinge și faima. Sunt două situații, ori ajungi foarte bogat ori o să fii foarte sărac toată viața!

6+6=12, cei născuți pe 6, 15, 24

Acești nativi trebuie să învețe să relaționeze altfel cu oamenii și să poată să discute deschis. Poate fi vorba și de o artă a comunicării pentru a putea să facă bani.

7+6=13, cei născuți pe 7, 16, 25

Aceștia trebuie să „muncească cu capul”, așa cum sfătuiește numerologul. Pot face bani foarte ușor dacă gândesc înainte bine. Nu trebuie să lucreze într-un mediu de tipul „copy paste”.

8+6=14 (cei născuți pe 8, 17, 26)

În niciun caz nu trebuie să stea în rutină. Dacă vor face acest lucru, vor vedea că banii încep să nu mai vină. Trebuie să faci mereu altceva față de muncă ca să poți avea noroc de bani.

9+6=15, adică cei născuți pe 9, 18, 27

Când ai stima de sine bună banii vin foarte ușor la tine. Trebuie să ai grijă la cum te simți pe interior.

ADVERTISEMENT