Life

Un actor important din filmul „Singur acasă”, acuzat că a vrut să-și sugrume iubita. Totul a pornit de la o ceartă

Un actor important din pelicula „Singur acasă” a fost acuzat că a vrut să-și stranguleze iubita, în urma unei discuții extrem de aprinse pe care a avut-o cu aceasta.
14.12.2021 | 11:30
Un actor important din filmul Singur acasa acuzat ca a vrut sasi sugrume iubita Totul a pornit de la o cearta
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Devin Ratray, care îl interpretează pe fratele nesuferit al lui Kevin în legendarul film „Singur acasă”, transmis an de an de sărbători pe micile ecrane din România.

Informația a părut prima oară pe site-ul TMZ, care relatează scene șocante ale altercației care a avut loc săptămâna trecută între actorul în vârstă de 44 de ani și partenera lui.

ADVERTISEMENT

Presa americană scrie că aceștia s-au certat foarte urât. La un moment dat, Devin a lovit-o pe femeie cu pumnul în față. După aceea, a încercat s-o omoare strângând-o de gât.

Buzz din Singur acasă, acuzat că a vrut să-și sugrume iubita

Polițiștii au fost alertați imediat în legătură cu acest nefericit și barbar incident, în urma căruia imaginea actorului poate fi greu de reparat.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au ajuns la Hotelul Hyatt din apropierea orașului Oklahoma City. Potrivit TMZ, cei doi s-au separat imediat, iar spiritele s-au calmat.

Un purător de cuvânt al poliției locale a declarat pentru PageSix că pe numele lui Devin au fost depuse acuzații. Acesta este acum cercetat penal. Unul dintre reprezentanții actorului din „Singur acasă” a declarat pentru aceeași publicație online că Devin nu a recurs la violență fizică, toată altercația fiind doar verbală.

ADVERTISEMENT

Devin Ratray și iubita lui ar fi și la această oră despărțiți. Femeia cu care acesta era în relație nu poate uita ușor episodul prin care a trecut în seara zilei de 9 decembrie.

Cariera sa ar putea fi compromisă definitiv

Devin Ratray a devenit cunoscut lumii întregi în anii 90. Acesta l-a interpretat pe fratele bătăuș al lui Kevin McCallister în filmul „Singur acasă”. Se pare că omul din spatele personajului Buzz nu este foarte diferit în viața de zi cu zi de rolul jucat, având în vedere acest scandal în care este implicat acum.

ADVERTISEMENT

Ratray și-a reluat anul acesta rolul în filmul Disney+ „Home, sweet home alone”. În remake-ul celor de la Disney, apare o parte a distribuției din producția deja consacrată.

Rămâne de văzut dacă incidentul prin care a trecut cu iubita sa îi va afecta cariera. Întoarcerea pe ecrane în rolul cu care a devenit celebru ar putea fi compromisă.

Societatea americană este extrem de sensibilă în ultimii ani la astfel de situații. În ultimii ani s-au început campanii mari împotriva regizorilor sau actorilor care au hărțuit sau s-au purtat urât cu femeile, industria filmului fiind zguduită din plin. Vezi mișcarea #metoo.

ADVERTISEMENT
Tags: