Life

Actorul din filmele Singur Acasă care și-a ruinat viața și cariera. Riscă ani grei de închisoare pentru ce a făcut

Actorul din seria de filme care și-a ruinat viața, dar și cariera. A comis o faptă pentru care riscă să stea în spatele gratiilor.
16.12.2023 | 19:37
Actorul din filmele Singur Acasa care sia ruinat viata si cariera Risca ani grei de inchisoare pentru ce a facut
Acuzații grave la adresa unui actor actor din seria de filme Singur Acasă. Sursa foto: IMDb/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine e actorul din seria filmelor Singur Acasă care și-a ruinat viața și cariera. A comis o faptă pentru care riscă mulți ani de închisoare. Totul s-ar fi petrecut acum câțiva ani.

Actorul din filmele Singur Acasă care și-a ruinat viața și cariera. Ce faptă a comis

Devin Ratray este un actor cunoscut mai ales pentru rolul din filmele Singur Acasă, acolo unde l-a interpretat pe Buzz McCallister, fratele lui Kevin (Macaulay Culkin).

ADVERTISEMENT

De atunci, Ratray a mai avut roluri în filme, printre care și “The Prince and Me” (2004), “Breaking Point” (2009), “R.I.P.D.” (2013), “Masterminds” (2016) sau “Hustlers” (2019).

A mai apărut, de asemenea, și în seriale de televiziune, iar în multe dintre ele a avut roluri secundare. Cu toate acestea, rolul din seria de filme Singur acasă a fost cel care l-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Cu ceva timp în urmă, Devin Ratray a avut probleme cu legea. Mai exact, în decembrie 2021, a fost acuzat că ar fi încercat să-și stranguleze iubita în timp ce se aflau într-o cameră de hotel din Oklahoma.

După această întâmplare, actorul a fost “înregistrat pentru agresiune domestică și agresiune prin strangulare, o infracțiune, precum și pentru agresiune domestică și agresiune domestică minoră”, după cum nota TMZ la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-ar fi certat pe motiv că iubita lui nu a reușit să le ceară un autograf fanilor. Astfel, actorul și partenera de atunci s-au întors la hotel, acolo unde Ratray ar fi împins-o pe patul din cameră.

Cunoscutul actor “și-a apăsat una dintre mâini pe gâtul ei, și-a apăsat cealaltă mână pe gură și a aplicat presiune”, potrivit declarațiilor, citează Wikipedia. Mai mult, în timp ce o agresa pe iubita lui, Devin Ratray i-ar fi spus acesteia că “Așa vei muri”.

ADVERTISEMENT

Apropiații actorului au spus că, de fapt, nu a fost vorba despre violență domestică. Aceștia au susținut că a fost vorba despre o ceartă și că cei doi își doreau să se despartă.

Devin Ratray, o nouă acuzație în 2022

Aceasta nu a fost singura acuzație la adresa vedetei. În august 2022, poliția a anunțat că actorul era investigat pentru un viol care ar fi avut loc cu cinci ani mai devreme, în septembrie 2017.

Presupusa victimă, care i-a fost prietenă actorului timp de 15 ani, a făcut declarații după ce a auzit despre agresiunile de violență domestică din 2021. Aceasta l-a acuzat de Devin Ratray că i-ar fi pus droguri în băutură.

ADVERTISEMENT