Life

Cât a câștigat Macaulay Culkin din rolul lui Kevin din ”Singur acasă”. Actorul avea atunci 10 ani

Câți bani a făcut Macaulay Culkin din filmul ”Singur acasă”. Actorul avea doar 10 ani când l-a interpretat pe îndrăgitul Kevin.
24.12.2022 | 13:01
Cat a castigat Macaulay Culkin din rolul lui Kevin din Singur acasa Actorul avea atunci 10 ani
Macaulay Culkin are în prezent 42 de ani. Sursa foto: People, Current Magazine/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin este unul dintre cei mai cunoscuți actori internaționali, iar notorietatea lui ia și mai multă amploare în perioada sărbătorilor de iarnă, căci foarte multe televiziuni/platforme online difuzează filmul care l-a consacrat, ”Singur acasă”. Rolul lui Kevin i-a adus bani frumoși.

Cât a câștigat Macaulay Culkin din rolul lui Kevin din ”Singur acasă”. Actorul s-a bucurat de încasări uriașe

Macaulay Culkin avea doar 10 ani atunci când juca în ”Singur acasă”, filmat în New York, în anul 1990. La acele vremuri, actorul nu realiza faima pe care avea să o dobândească și nu conștientiza prea mult nici valoarea sumelor pe care le-a câștigat.

ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin a reușit nu doar să-și câștige independența de la o vârstă foarte fragedă, ci și să obțină o nominalizare la Globul de Aur, la categoria ”cel mai bun actor într-o comedie”.

În prezent, deși ”Singur acasă” apare pe diferite posturi din lume, Macaulay Culkin nu mai beneficiază de nicio sumă din peliculă, decât doar din drepturile de autor, așa cum el a declarat într-un interviu pentru Ellen DeGeneres.

ADVERTISEMENT

Atunci când a jucat în ”Singur acasă”, Macaulay a câștigat bani mulți pentru perioada anilor 90, în jur de 4, 5 milioane de dolari. Însă, acces la toată averea agonisită a avut abia la 18 ani.

Când a constatat Macaulay Culkin că este bogat

La majorat, Macaulay Culkin și-a dat seama că este bogat. În anul 2018, starul american avea în conturi 15 milioane de dolari, iar o parte din bani erau din serialul de comedie.

ADVERTISEMENT

Filmul ”Singur acasă” a devenit o tradiție în multe țări de a se difuza de Crăciun, chiar și în țara noastră. Anual, pelicula se transmite pe Protv. Într-un interviu pentru Vanity Fair, ”Kevin” a mărturisit că evită să se privească foarte des, așa cum o fac fanii și cei din jurul său.

”Nu mă uit la el atât de des. Am întâlnit oameni care voiau să se așeze și să se uite cu mine, ceea ce este atât măgulitor, cât și înfiorător”, a dezvăluit Macaulay Culkin pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT