Life

Actrița din Las Fierbinți care schimbă scenariul serialului. A anunțat că este însărcinată și a oferit primele imagini cu burtica de gravidă

Vedeta din serialul Las Fierbinți care modifică scenariul producției. A dezvăluit că este însărcinată și a postat primele poze.
22.04.2024 | 09:39
Actrita din Las Fierbinti care schimba scenariul serialului A anuntat ca este insarcinata si a oferit primele imagini cu burtica de gravida
Vedeta din serialul Las Fierbinți care modifică scenariul producției. A dezvăluit că este însărcinată și a postat primele poze. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Actrița din Las Fierbinți care schimbă scenariul serialului. A anunțat că este însărcinată și a oferit primele imagini cu burtica de gravidă. Persoanele publice i-au transmis felicitări, la fel și cei care o urmăresc pe social media.

Vedeta din serialul Las Fierbinți care modifică scenariul producției. A dezvăluit că este însărcinată și a postat primele poze

Vedeta din serialul Las Fierbinți care modifică scenariul producției. A dezvăluit că este însărcinată și a postat primele poze pe rețelele de socializare, unde a primit numeroase comentarii și aprecieri de la fanii săi.

ADVERTISEMENT

Actrița care va fi mamă pentru prima oară anul acesta este Anca Dumitra, care o interpretează pe Gianina în pelicula de la Pro TV. Cel mai probabil producătorii vor fi nevoiți să schimbe textele, însă până acum nu au dezvăluit nimic.

În celebra producție artista joacă o tânără foarte amuzantă care poartă colanți colorați și haine foarte țipătoare care atrag instant atenția. Rămâne de văzut cum se va transforma personajul acum că actrița s-a afișat cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

„Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți, pe contul de Instagram, unde a publicat primele fotografii cu burtica de femeie însărcinată. Momentan nu a oferit prea multe informații despre sarcină.

„Yuhuuuu”, este comentariul lăsat de Theo Rose, în timp ce Corina Caragea a scris „felicitări”. Nicole Cherry, Amalia Enache, Roxana Hulpe, Amalia Năstase și Geanina Ilieș se numără printre vedetele care i-au urat toate cele bune.

ADVERTISEMENT
Anca Dumitra este însărcinată pentru prima oară
Anca Dumitra este însărcinată pentru prima oară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Renunță Anca Dumitra la rolul din Las Fierbinți?

Anca Dumitra schimbă radical scenariul din Las Fierbinți, motiv pentru care oamenii se întreabă dacă renunță la televiziune. Acest lucru s-a vehiculat și atunci când s-a căsătorit cu Manfred Spendier, mai mare cu 11 ani decât vedeta de la Pro TV.

„Nu sunt vreo femeie de carieră și nu aș putea vreodată alege”, spunea la un moment dat actrița, scrie libertatea.ro. Îndrăgita actriță joacă rolul Gianinei de mai bine de 1o ani și e mândră de acest personaj.

ADVERTISEMENT

„Până acum, nu s-a desăvârșit și latura asta personală, dar nu pentru că nu mi-aș fi dorit sau pentru că aș fi fost atentă exclusiv la latura profesională, ci în felul acesta s-au conturat lucrurile până în momentul de față.

Nu știu cum va fi de acum înainte. Și eu sunt foarte curioasă”, a mai adăugat Anca Dumitra, mai arată sursa menționată mai devreme. Actrița din serialul Las Fierbinți e mândră de cariera sa artistică.

ADVERTISEMENT