Life

Ce se petrece în căsnicia dintre Anca Dumitra și soțul ei. Cum a fost surprinsă celebra actriță în ultima vreme

Ce se întâmplă în mariajul dintre Anca Dumitra și partenerul de viață. Ipostaza în care a fost văzută vedeta în ultima perioadă.
27.01.2024 | 17:05
Ce se petrece in casnicia dintre Anca Dumitra si sotul ei Cum a fost surprinsa celebra actrita in ultima vreme
Ce se întâmplă în mariajul dintre Anca Dumitra și partenerul de viață. Ipostaza în care a fost văzută vedeta în ultima perioadă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se petrece în căsnicia dintre Anca Dumitra și soțul ei cu care s-a căsătorit civil la finalul lui 2022 și religios în primăvara lui 2023. Cum a fost surprinsă celebra actriță din serialul Las Fierbinți în ultima vreme.

Ce se întâmplă în mariajul dintre Anca Dumitra și partenerul de viață. Ipostaza în care a fost văzută vedeta în ultima perioadă

Ce se întâmplă în mariajul dintre Anca Dumitra și partenerul de viață. Ipostaza în care a fost văzută vedeta în ultima perioadă. Îndrăgita artistă este foarte discretă cu viața personală și nu postează prea des imagini cu Manfred Spendier.

ADVERTISEMENT

Acest lucru i-a făcut pe oameni să se întrebe cum stau lucrurile între ei, mai ales că nu au mai apărut împreună nici la evenimente mondene. De fiecare dată actrița din serialul Las Fierbinți a fost văzută singură.

Și de aici au plecat curiozitățile oamenilor și ale fanilor care o urmăresc prin prisma personajului Gianina pe care o interpretează de ani buni. Potrivit romaniatv.net, cei doi parteneri de viață se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, Anca Dumitra și soțul său sunt mai bine ca niciodată, deși între ei este o diferență de vârstă de 10 ani. De asemenea, sunt fericiți, bucuroși și cu foarte multe planuri pentru anul acesta.

Anca Dumitra, aprecieri pentru soțul său, Manfred Spendier

Anca Dumitra are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru soțul său, Manfred Spendier, cu toate că nu îi place să discute prea mult despre viața privată. Actrița preferă să vorbească mai mult despre proiectele profesionale.

ADVERTISEMENT

„Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase. Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult.

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mai vulcanică, cred. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape”, a declarat Anca Dumitra la un moment dat, scrie bzi.ro.

ADVERTISEMENT