Life

Acuze dure în privința votului după ce Ruxi a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities: “Rușine! Se știa! Nu ați procedat corect!”

După ce Ruxi a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities, fanii au început să facă acuzații dure și chiar au spus că voturile au fost măsluite și ele nu ar reprezenta realitatea.
06.02.2022 | 10:00
Acuze dure in privinta votului dupa ce Ruxi a castigat Bravo ai stil Celebrities Rusine Se stia Nu ati procedat corect
Acuze dure în privința votului după ce Ruxi a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Fanii de la Bravo, ai Stil! Celebrities sunt foarte supărați după ce emisiunea s-a terminat. Mai mult decât atât, aceștia fac acuzații dure la adresa juriului.

Acuzații dure după încheierea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

Astfel, aceștia au acuzat chiar că toate voturile reale „au fost călcate în picioare”, iar Ruxi a fost favorizată de jurați pentru a câștiga marele premiu al emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Ați călcat în picioare voturile celor care sau obosit să voteze nu ați pricedat corect și ați stricat toată emisiunea”, a scris un fan pe rețelele de socializare.

Au fost și fani mult mai radicali de atât, deoarece ei au spus că nu vor mai privi niciodată emisiunea din cauză că Ruxi a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities.

ADVERTISEMENT

„Se știa cine câștigă doar era favorită juriului!”, a spus cineva. „Rușine, nu ne mai uităm la voi veci!!”, a scris un altul.

Fanii sunt nemulțumiți că Ruxi a primit marele premiu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mai mult, unii dintre fani le îndemnau pe fetele care ar dori să participe în viitor să nu o facă, deoarece nu vor avea șanse reale de a câștiga.

ADVERTISEMENT

„Fetelor, oricât ați fi de bune, nu mai mergeți la emisiune să concurati și să vă chinuiți că tot cine vor ei câștigă nu cine îi mai bun!!!”, a scris fanul nemulțumit.

Un alt fan i-a acuzat pe cei de la Kanal D că „au tras sforile”, deoarece Ilinca nu a venit cu plicuri din culise care să arate voturile reale, iar Ruxi era sigură de câștigul ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceelași urmăritor al emisiunii a spus că Ruxi e „vulgară”, iar hainele ei nu pot fi purtate.

„Dacă Ruxi a câştigat pe bune, atunci asta ne reprezintă pe noi românii, vulgarul, răutatea maximă, penibilul și tot ce a prezentat Ruxi ca și om…hainele ei majoritatea nu se pot purta, dar acum sigur voi care a-ți ales-o parcă văd cum o să umpleţi străzile cu creaţiile ei nonconformiste…

În rest, tind să cred că iarăși Kanal D a tras sforile pentru că Ruxi era sigură iar Ilinca nu a venit cu plicurile din culise care să demonstreze care și cum sunt votate! Dar așa este la noi, ca la nimeni!”, a mai scris un alt fan

ADVERTISEMENT