Life

Câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei

Bravo, ai stil! Celebrities a ajuns în marea finală! Emisiunea de modă este pe punctul de a anunța câștigătoarea, cea care primește titlul de „cea mai stilată femeie din România”.
05.02.2022 | 22:45
Castigatoare Bravo ai stil Celebrities Cine a plecat acasa cu marele premiu in valoare de 100000 de lei
Bravo, ai stil! Celebrities, marea finală. Lupta pentru marele premiu e strânsă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
05-02-2022
21:38

A fost aleasă cea mai stilată femeie din România

Ruxi, pe numele din buletin Roxana Erdei, este marea câștigătoare a premiului în valoare de 100.000 de lei, de la Bravo, ai stil! Celebrities. Tânăra este învingătoarea sezonului 7 de la Kanal D. 

05-02-2022
21:15

Ultima etapă de eliminare. Cine a pierdut șansa la marele premiu

A treia și ultima eliminare de la Bravo, ai stil! Celebrities o scoate din joc pe artista Bella Santiago. 

05-02-2022
21:03

A doua etapă eliminatorie de la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru este a doua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care părăsește competiția de modă în finala de la Kanal D. 

05-02-2022
20:46

Prima eliminare în finala de la Bravo, ai stil! Celebrities

Adina Halas este vedeta eliminată înainte de a afla marea câștigătoare de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mai sunt doar patru vedete în concurs! 

Lupta este strânsă pentru cele cinci finaliste rămase în reality show-ul de la Kanal D, moderat de Ilinca Vandici. Fiecare dintre ele și-a depășit limitele pentru a ajunge în acest punct.

Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt cele care s-au impus în sezonul 7, dar numai una dintre ele va pleca acasă cu premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

100.000 de lei este suma pentru care luptă vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, un premiu pe măsura eforturilor depuse până în acest punct.

Bravo, ai stil! Celebrities, marea finală. Lupta pentru marele premiu e strânsă

Lupta pentru premiu și pentru titlul de cea mai stilată din acest sezon este una foarte strânsă, jurații fiind extrem de mulțumiți de ținutele propuse de cele cinci finaliste.

ADVERTISEMENT

Aprecierile sunt văzute prin intermediul notelor primite de ele în seara finalei, sâmbătă, 5 februarie. Ruxi a luat 5 pe linie de la cei patru jurați: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci, Maurice Munteanu și Victor Slav.

Notele pentru Raluca Dumitru sunt, de asemenea, maxime, și anume: 5, 5, 5, 5. Adina Halas, una dintre primele asistente TV, a obținut 4, 4, 5, 5.

ADVERTISEMENT

De asemenea, notele din marea finală pentru cântăreața Bella Santiago au fost: 5, 5, 5, 4. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”, Viviana Sposub, a luat 5 pe linie.

Cei care decid marea câștigătoare a sezonului 7 Bravo, ai stil! Celebrities sunt fanii emisiunii. Telespectatorii din fața micilor ecrane au șansa să-și voteze favorita printr-un simplu SMS.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, despre premiul de la Kanal D. Ce va face cu banii

Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea, a mărturisit ce va face cu banii, în situația în care va pune mâna pe marele premiu de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Frumoasa brunetă își va cumpăra o casă a ei.

„Spun cât de sincer pot eu, voi pune banii deoparte deocamdată pentru că sunt o tânăra la început de drum, astfel că îmi doresc foarte mult să păstrăm o suma de bani, să îmi iau un apartament al meu, o casă. Întotdeauna se găsește ceva de făcut cu banii. 

Pentru mine, cele mai grele momente din competiție au fost conflictele, conflicte pe care le-am trăit destul de intens și acelea au fost clipele în care am simțit că vreau să renunț sau că nu mai pot.

Dar imediat m-am ambiționat și m-am gândit la scopul meu și la cât de frumoasă este această experiență astfel încât am rămas în această competiție. Acest proiect m-a schimat din toate punctele de vedere.

În primul rând stilistic după cum se observă și în al doilea rând am învățat o grămadă de lucruri care mă vor ajută pe mine că adult, pe mine că femeie, femeie stilată și mă bucur de fiecare piesă din puzzle-ul mare Bravo, ai stil!”, a spus vedeta pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT