Life

Adda, întâmplări neașteptate. Ce a pățit cântăreața din cauza fiului ei, Alexandru

Adda, peripeții surprinzătoare. Ce i-a făcut băiatul său și al lui Cătălin Rizea, Alexandru. Ce a povestit artista fanilor.
20.01.2023 | 12:05
Adda intamplari neasteptate Ce a patit cantareata din cauza fiului ei Alexandru
Adda, peripeții surprinzătoare. Ce i-a făcut băiatul său, Alexandru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express a trecut prin mai multe întâmplări neașteptate. Ce a pățit cântăreața din cauza fiului ei și cum se simte. Frumoasa blondină a postat mai multe dovezi pe rețelele de socializare.

Adda, peripeții surprinzătoare. Ce i-a făcut băiatul său, Alexandru

Adda, pe numele său real Ada Alexandra Moldovan, se confruntă cu mai multe neplăceri în ultima perioadă. Vedeta suferă de boala Lyme pentru care ia tratament, precizând că afecțiunea nu este singura care îi dă dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit că la scurt timp după ce a făcut una dintre cele 80 de injecții pe care le are de urmat a fost mușcată de animalul de companie. În plus, fiul său a recurs la aceeași ”metodă”, deși trebuia să fie vorba de o simplă joacă.

„Acesta nu este un banc. Ieri m-a mușcat câinele pentru că l-am curățat la ochi, și-a băgat colții în degetul meu.

ADVERTISEMENT

Alaltăieri am făcut moldaminul și astăzi ne-am jucat de vampirii, cu Cătă și cu Alex.  Cătă m-a imobilizat în pat și se prefăcea că mă mușcă de gât.

Apoi i-a zis lui Alex: «mușc-o pe mami de picior, mușc-o pe mami de picior». Și m-a mușcat de picior cu tot maxilarul, e ceva deosebit.

ADVERTISEMENT

Iar acum stau pe canapea și mă gândesc ce mă doare mai rău: posteriorul, degetul care a fost mușcat de câine sau piciorul care a fost mușcat de propriul meu copil”, a povestit Adda pe pagina personală de TikTok.

@addabaladdaofficialAcesta nu este un banc! 😂♬ original sound – addabaladdaofficial

Adda, mândră de fiul său, Alexandru

Adda este tare mândră de fiul său, Alexandru, care a împlinit în urmă cu câteva luni vârsta de 6 ani. Fosta concurentă de la Asia Express este mereu uimită de cât de mult evoluează micuțul care este fan al Internetului.

ADVERTISEMENT

Recent, băiatul vedetei a reușit să posteze mai multe filmări pe TikTok, blondina mărturisind că a rămas șocată. Acesta este motivul pentru care artista a trebuit să schimbe de urgență parola telefonului mobil.

ADVERTISEMENT