Life

Adda a vrut să cheme poliția din cauza unui grup de colindători: “În ce lume trăim?” Cântăreaţa, criticată de fani

Adda a vrut să cheme poliția după ce s-a trezit în curte cu un grup de colindători. Fanii au criticat-o pe cântăreață după această întâmplare.
19.12.2022 | 22:44
Adda a vrut sa cheme politia din cauza unui grup de colindatori In ce lume traim Cantareata criticata de fani
Ce a pățit Adda cu un grup de colindători. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda a povestit cum s-a trezit cu un grup de colindători în curte. Aceștia au venit cu o boxă portabilă și nu mai voiau să plece, iar artista a fost pe punctul de a chema poliția.

Adda a vrut să cheme poliția după ce niște colindători au intrat neinvitați în curte

În timp ce făcea drumuri la casa nouă pentru a-și muta lucrurile, artista a avut parte de o experiență neplăcută.

ADVERTISEMENT

Adda nu a mai încuiat poarta de la curtea casei sale. Colindătorii aflați în zonă au profitat de acest lucru și au intrat neinvitați, aducând cu ei și o boxă.

După ce a lăsat niște lucruri, cântăreața s-a dus în casă să-și ia geanta. Aceasta a ieșit și a văzut grupul de colindători. Câinii solistei s-au speriat și ei după ce a intrat grupul.

ADVERTISEMENT

“În ce lume trăim? (…) Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat.”, a povestit Adda pe Tik Tok.

Cântăreața le-a spus colindătorilor să iasă din curtea ei, altfel va chema poliția. Reacția acestora a fost însă una neașteptată.

ADVERTISEMENT

În loc să se sperie, unul dintre ei a certat-o pe solistă că ea este de vină pentru că nu a încuiat poarta, iar ei au putut intra atât de ușor.

“Am coborât pe scări și am țipat: ‘Ieșiți afară din curte!’ Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: ‘Sunteți de acord?’.

ADVERTISEMENT

Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină.”, a continuat fosta concurentă de la Asia Express.

@addabaladdaofficial🥺🥺🥺♬ original sound – addabaladdaofficial

Fanii i-au spus Addei că a avut o reacție exagerată

După ce a povestit întâmplarea neplăcută prin care a trecut recent, Adda a fost criticată de fani, care i-au spus că a exagerat pentru că a reacționat așa.

Cântăreței nu i se pare normal să intre atât de mulți bărbați la ea în curte, fără a cere voie, pentru a pune colinde cu boxa dată la maxim.

“Eu citind comentarii legate de ‘colindul’ abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizate pe o boxă la maxim.

Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea…

Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”, a spus solista.

ADVERTISEMENT
Tags: