Fotbal international

Adevărata cauză a plecării lui Zidane de la Real Madrid. Ce nu a vrut Perez

05.06.2018 | 11:06
Adevarata cauza a plecarii lui Zidane de la Real Madrid Ce nu a vrut Perez

Tabloidul britanic The Sun vine în exclusivitate cu informaţia privind adevărata cauză a plecării lui Zinedine Zidane de la Real Madrid. Englezii susţin că între tehnicianul francez şi preşedintele Florentino Perez a avut loc o discuţie aprinsă cu o seară înainte de anunţarea demisiei şi această ceartă ar fi principalul motiv al deciziei luate de Zidane.

Cei doi s-au întâlnit pentru a discuta despre strategia de transferuri în vederea noului sezon. Zidane nu a fost niciodată partizanul ideii de a-l aduce pe Santiago Bernabeu pe brazilianul Neymar, mai ales că acesta are în CV un trecut glorios cu rivalul de moarte al madrilenilor, Real Madrid şi ar fi avut parte de multă ostilitate din partea fanilor lui Real, cel puţin la început.

Adevărata cauză a plecării lui Zidane a fost legată de transferuri

În schimb, francezul l-a cerut din nou, insistent, pe play-maker-ul lui Chelsea, belgianul Eden Hazard, spunând că acesta cu adevărat jucătorul cheie de care are nevoie. S-a opus ferm ideii de a fi vândut portarul costarican Keylor Navas şi de a fi adus obsesia preşedintelui Perez, David De Gea, de la Manchester United.

Adevărata cauză a plecării lui Zidane de la Real Madrid. Zidane îl voia pe Hazard, Perez pe Neymar
Adevărata cauză a plecării lui Zidane de la Real Madrid. Zidane îl voia pe Hazard

Nici una dintre cele două părţi nu a vrut să cedeze din ideile sale şi iritat peste măsură de încăpăţânarea conducătorului clubului, Zidane l-a anunţat în scurt: “E gata. Să ai tu grijă de echipă”. Au fost ultimele cuvinte ale francezului, care s-a ridicat şi a plecat şi în scurt timp a anunţat că a renunţat la funcţia de antrenor la Real Madrid.