Life

Adevărul despre relația dintre Berna de la Puterea dragostei și Jador, după ce au fost ”prinși” împreună

Bernadette de la Puterea dragostei a spus ce se întâmplă între ea și Jador, după ce au fost surprinși împreună. Sunt sau nu cei doi într-o relație de iubire?
08.06.2022 | 12:35
Adevarul despre relatia dintre Berna de la Puterea dragostei si Jador dupa ce au fost prinsi impreuna
Berna a spus adevărul despre relația cu Jador. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Berna a fost cooptată în cel mai nou proiect muzical al lui Jador. Vedeta de la Puterea dragostei a filmat pentru unul dintre videoclipurile manelistului, iar apropierea dintre cei doi a stârnit numeroase semne de întrebare.

Berna a lămurit dilema: nu e într-o relație cu Jador!

Se pare că nu e prima oară când cei doi sunt atât de apropiați. Blondina a povestit că a existat un moment intim între ea și cântăreț care l-a făcut extrem de gelos pe fostul ei partener, Philip.

ADVERTISEMENT

Blondina i-a dezamăgit pe fanii care îi vedeau deja împreună pe cei doi. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a spus că nu este într-o relație cu cântărețul.

„A fost doar un pupic între noi, atât. Lumea a crezut că e ceva între mine și Jador”, a declarat Berna la Wownews.

ADVERTISEMENT

Berna a mai zis că l-a înțeles într-un fel pe Philip atunci când a avut o criză de gelozie pentru că s-a pupat cu Jador. Și ea a fost în situația lui atunci când Ligi, ex-pretendenta lui Philip, apăruse în peisaj.

Săgeți la adresa Ligiei, fosta pretendentă a ex-iubitului ei

Deși știa că între Ligia și Philip nu era nimic, Berna a fost puțin panicată. Blondina a aruncat și o săgeată la adresa fostei sale rivale.

ADVERTISEMENT

„Oricum Ligi nu are cum să fie mai frumoasă decât mine. Ligi nu se compară cu mine. Nu am nicio treabă cu ea. Nu era lipsă de neîncredere. Știam în capul meu că ei s-au apropiat.

Nu am cum să mă compar cu fata asta. Ea era toată tunată, ca o mașină tunată. N-am cum să n-am încredere în mine. Îmi era frică pentru că ei s-au apropiat în trecut”, a declarat Berna despre telenovela cu Ligi și Philip.

ADVERTISEMENT

Blondina a mai precizat că nu are în prezent niciun iubit, suferind destul de mult după despărțirea de Philip și nici nu își dorește prea repede o altă relație.

ADVERTISEMENT
Tags: