Fotbal intern

Adi Ilie i-a suflat titlul lui FCSB. Cum l-a mușcat „Cobra” pe Gigi Becali

08.06.2018 | 13:02
Adi Ilie ia suflat titlul lui FCSB Cum la muscat Cobra pe Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pierdut titlul în fața CFR Cluj, formație condusă de pe banca tehnică de Dan Petrescu. Cu toate acestea, în staff-ul formației din Gruia s-a aflat o altă legendă a Stelei, Adi Ilie.

Atacantul poreclit „Cobra” părea că s-a retras după ce a fost manager al Stelei în perioada 2007-2008, când a demisionat din cauza faptului că nu putea lua decizii prea multe la roș-albaștri din cauza lui Gigi Becali. După mai mulți ani de inactivitate, Adi Ilie a revenit în conducerea unui club, de data aceasta neoficial, la CFR Cluj. „Cobra” este consilierul din umbră al vicepreședintelui Marian Copilu, cel care trage cu adevărat sforile la campioana României, în ciuda faptului că stă departe de atenția presei. Gsp.ro susține chiar că Adi Ilie este la fel de influent în cadrul formației din Gruia pe cât sunt directorul sportiv Bogdan Mara și șeful scoutingului, Marius Bilașco.

ADVERTISEMENT

De ce a plecat Adi Ilie de la FCSB

Adi Ilie a plecat de la Steaua în iulie 2008, după doar un an. El a renunțat la postul din Ghencea chiar dacă nu a fost în vreun conflict cu Becali. „Cobra” a părăsit postul de la formația lui Becali întrucât nu avea libertatea care i-ar fi plăcut. El mizase pe Tiago Gomes, un mijlocaș portughez care avea să confirme ulterior în Spania, dar Becali nu l-a considerat suficient de bun și l-a dat afară.

Adrian Ilie a jucat la Steaua între anii 1993 și 1996. „Cobra” a marcat 28 de goluri în 85 de partide și talentul său nativ i-a adus transferul la Galatasaray, de unde a făcut pasul la Valencia.

ADVERTISEMENT