Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie sare în ajutorul Rapidului după accidentarea lui Rrahmani: “Să-mi dea un mesaj”

Noua vedetă de la Rapid, Albion Rrahmani, s-a accidentat la echipa națională
15.10.2023 | 12:37
Adi Ilie sare in ajutorul Rapidului dupa accidentarea lui Rrahmani Sami dea un mesaj
Albion Rrahmani primește sfaturi de la Adi Ilie după ce și-a rupt piciorul. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani riscă să rateze inclusiv pregătirea de iarnă. Adrian Ilie i-a dat un sfat acestuia și ațteaptă un telefon de la atacantul kosovar.

Adi Ilie, sfat pentru Rrahmani

Adi Ilie i-a spus lui Rrahmani că, dacă accidentarea lui este o fisură de peroneu, așteaptă un telefon pentru a-i spune cum s-a recuperat el în doar două luni.

ADVERTISEMENT

Dacă avea ceva la ligamente, nu putea să meargă, trebuie să stai măcar 24 de ore până la RMN, să se desumfle genunchiul, să se vadă.

Dacă are o problemă pe peroneu, o fisură să-mi dea mie un mesaj că le spun eu ce tratament trebuie să ia. Am avut o fisură pe peroneu și m-am recuperat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Joci după două luni, ai nevoie de câteva antrenamente. Dacă nu se va recupera bine, o să îl înțepe tot timpul osul. Sunt medicamente pentru oase speciale”, a spus Adi Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

Din păcate pentru Rahmani, nu este vorba doar despre o fisură de peroneu, ci de o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente. Accidentarea seamănă cu cea suferită de Papeau sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dan Șucu nu se gândește să aducă un nou atacant. Rapid se va baza pe Soni și Stan până la revenirea celui adus pentru înlocuirea lui Dugandzic.

Nu mai fac niciun transfer. Nu mai fac niciun transfer în locul Rrahmani. Suntem optimiști că Rrahmani va fi la pregătiri în ianuarie și când reîncepe sezonul îl vom avea titular fără probleme”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rrahmani a ajuns la Rapid în această vară, transferat pentru 600.000 de euro de la FC Balkani.  Șase goluri în șapte meciuri a reușit acesta la Rapid.

„Voi face din nou o serie de examinări și după voi vedea ce trebuie să fac. Sper să mă reîntorc pe teren cât mai repede posibil. Vreau să le promit tuturor fanilor Rapidului că voi reveni mai puternic ca niciodată. Mă doare foarte tare, pentru că este prima mea accidentare.

Cred că este o fractură, dar voi vedea diseară după ce voi face din nou niște examinări. Nu știu cât voi lipsi, sper să fie mai puțin de 3 luni. Este foarte greu pentru mine.

Am avut un început bun la Rapid. Sper ca echipa să câștige toate meciurile și să nu-mi simtă lipsa pe teren”, a declarat Albion Rrahmani, după accidentare, la revenirea în România.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Adi Ilie, sfat pentru Rrahmani după accidentarea suferită de kosovar

ADVERTISEMENT