Sport

Șucu, decizie după accidentarea lui Rrahmani: “Am încredere”. Cum acționează Rapid pe piața transferurilor și cine e înlocuitorul kosovarului

Ce decizie a luat Dan Șucu după ce a aflat cât de gravă este accidentarea lui Albion Rrahmani. Atacantul aflat în mare formă s-a rupt la națională.
14.10.2023 | 13:02
Sucu decizie dupa accidentarea lui Rrahmani Am incredere Cum actioneaza Rapid pe piata transferurilor si cine e inlocuitorul kosovarului
Ce decizie a luat Dan Șucu după accidentarea lui Rrahmani. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani s-a accidentat teribil la primul meci ca titular la naționala Kosovo, scor 3-0 cu Andorra în preliminariile Euro 2024. Atacantul a fost scos de pe teren cu targa, iar în urma investigațiilor medicale, FANATIK a aflat că jucătorul de 23 de ani a suferit o fractură de peroneu și ruptură a ligamentelor încrucișate de la nivelul gleznei drepte și nu va mai juca în acest an.

Ce decizie a luat Dan Șucu după ce accidentarea lui Rrahmani: „Am încredere!”

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid în vară de la FC Ballkani pentru 600.000 de euro, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Atacantul kosovar a marcat deja trei „duble” în actuala stagiune la Rapid, însă s-a accidentat teribil la națională și va lipsi pentru restul anului.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii speră că Rrahmani să facă parte din lotul Rapidului pentru cantonamentul de iarnă de la începutul anului viitor. În ciuda accidentării lui Rrahmani, Dan Șucu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că nu va transfera niciun atacant cel puțin până în iarnă.

„Nu mai fac niciun transfer. Nu mai fac niciun transfer în locul Rrahmani. Suntem optimiști că Rrahmani va fi la pregătiri în ianuarie și când reîncepe sezonul îl vom avea titular fără probleme”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cine sunt înlocuitorii lui Rrahmani în atacul Rapidului: „Am încredere în ei”

Dan Șucu are încredere în Kevin Soni și în Alexandru Stan, principalele soluții ale lui Bergodi pentru atacul Rapidului după accidentarea lui Albion Rrahmani. În vârstă de 25 de ani, atacantul camerunez nu a apucat să debuteze în tricoul „alb-vișiniu”.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Cristiano Bergodi a anunțat că îl va testa pe Kevin Soni în perioada de pauză precedată de meciurile echipei naționale. În cursul zilei de sâmbătă, 14 octombrie, Rapid a disputat un meci amical cu CS Tunari, scor 3-0, iar atacantul camerunez a fost rezervă și a intrat în minutul 71.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dan Șucu a anunțat că Bergodi îl va promova de la echipa de tineret a Rapidului pe Alexandru Stan. Tânărul fotbalist de 18 ani a fost convocat de Adrian Dulcea la naționala României U19 pentru meciurile cu Finlanda U19, San Marino U19 și Cehia U19 din turul de calificare la Euro 2024.

„Am încredere în Soni și în Stan pe care, în mod sigur, Bergodi îl va promova de la tineret”, a mai spus Dan Șucu, pentru FANATIK. După ce Rapid l-a cedat pe Dugandzic la Al-Tai, în Arabia Saudită, mutare anunțată în premieră de site-ul nostru, acționarul majoritar din Giulești a vorbit în termeni laudativi despre Alexandru Stan.

ADVERTISEMENT
  • Alexandru Stan și-a prelungit contractul cu Rapid în vară. Noua înțelegere se întinde până în vara anului 2027.

Albion Rrahmani nu va mai juca în acest an pentru Rapid

Albion Rrahmani a suferit o fractură de peroneu și ruptură de ligamente încrucișate la nivelul gleznei drepte. Astfel, atacantul aflat în mare formă nu va mai juca în acest an.

Pierdere imensă pentru Rapid, în condițiile în care, Rrahmani devenise cel mai periculos jucător din lot. Atacantul kosovar va rata meciuri cu echipe, precum UTA Arad, Universitatea Craiova, CSA Steaua, FCSB, Sepsi, CFR Cluj sau Farul.

ADVERTISEMENT