Life

Adina Alberts, despre căsnicia cu Viorel Cataramă: „Nu întotdeauna suntem pe aceeaşi lungime de undă”

Medicul Adina Alberts (53 de ani) a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Viorel Cataramă (67 de ani). Cei doi nu sunt mereu de acord în orice privință.
23.03.2022 | 09:30
Adina Alberts despre casnicia cu Viorel Catarama Nu intotdeauna suntem pe aceeasi lungime de unda
Adina Alberts, despre căsnicia cu Viorel Cataramă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Adina Alberts a vorbit despre căsnicia cu Viorel Cataramă, cu care este căsătorită din 2013. Cunoscutul medic estetician a dezvăluit cum l-a cunoscut pe afacerist și cum au ajuns să formeze un cuplu.

Adina Alberts, despre căsnicia cu Viorel Cataramă

Adina Albertsa povestit despre primii ani ai relației cu Viorel Cataramă, care au fost destul de agitați, însă lucrurile s-au așezat în timp. Cei doi se iubesc foarte mult și au împreună o fiică.

ADVERTISEMENT

Prima dată, omul de afaceri a invitat-o la masă, iar Adina Alberts a acceptat, după ce a amânat-o trei zile. În primul an făceau multe lucruri împreună și ieșeau cu prietenii afaceristului, mergeau la tot felul de evenimente.

A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate.

ADVERTISEMENT

Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!”, a declarat Adina Alberts pentru OK! Magazine.

În plus, medicul a mai spus că amândoi erau persoane puternice atunci când au devenit un cuplu, ambii fiind „masculi Alfa”, în opinia sa.

ADVERTISEMENT

„Şi îmi amintesc şi acum, atât de clar, cuvintele pe care mi le-a spus la început: ‘Adina, în relaţia noastră eu voi fi mereu bărbatul. Tu poţi şi trebuie să fii femeie’. Avea perfectă dreptate. Şi aşa am şi făcut. Doar că a durat vreo doi ani…”, a continuat medicul estetician. 

Cei doi nu au să-și reproșeze nimic unul celuilalt. Adina Alberts consideră că soțul ei are prea multă încredere în anumite persoane, dar acesta este și un defect al ei, după cum a mai recunoscut în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

Ce nu i-ar ierta soțului

Întrebată ce nu ar putea să-i ierte vreodată soțului ei, Adina Alberts a spus că indiferența față de propria familie este de neiertat la partenerul de viață. Cei doi se sprijină unul pe altul în tot ceea ce fac, chiar dacă nu sunt mereu de acord cu anumite lucruri.

Adina Alberts a vorbit despre momentul în care și-a luat copilul și a plecat, iar ea și Viorel Cataramă au stat despărțiți timp de 10 zile. Totul s-a petrecut din cauza unor diferențe de opinie, dar lucrurile s-au rezolvat, în cele din urmă.

La momentul respectiv, medicul a plecat pentru că a vrut să-și protejeze copilul, nu să-și părăsească partenerul de viață.

„Indiferenţa faţă de propria familie cred că este ceva de neiertat la un partener. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ne completăm unul pe altul, ne susţinem în proiectele pe care le avem, ne creştem împreună copilul cu multă iubire.

Este adevărat că nu întotdeauna suntem pe aceeaşi lungime de undă. Soţul meu este extrem de cerebral, eu sunt adesea emoţională şi mereu empatică. A existat un moment la mijlocul anului 2020 când mi-am luat copilul şi am plecat, dar nu pentru că voiam să-mi părăsesc soţul, ci pentru că voiam să-mi protejez copilul.

Soţul meu avea nişte convingeri, şi luase nişte decizii cu care, la vremea aceea, nu am fost de acord. Am stat despărţiţi 10 zile. A fost mediatizat acel moment, sigur vă amintiţi…

Deci avem şi perioade rare, scurte şi intense în care avem diverse contradicţii. Ştim amândoi să cedăm, şi o facem pe rând, respectându-ne în permanenţă unul pe celălalt.”, a explicat medicul.

 

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
JOI Exclusiv: Horațiu Mălăele, formă fizică de inviat. Cum a fost surprins celebrul...
JOI Exclusiv: Horațiu Mălăele, formă fizică de inviat. Cum a fost surprins celebrul actor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze