News

Adrian Alexandrov, dezvăluiri despre nunta cu Elena Udrea și botezul fetiței lor: ”Altă soluție nu avem”

Autor: Alexa Serdan | 15.06.2019 | 10:40
Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc de botezul fiicei lor, dar și de cununie Sursa foto: facebook.com

Fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov se pregătesc să o creștineze pe micuța Eva Maria, dar și de cununia lor. Omul de afaceri se înparte între România și Costa Rica, acolo unde Elena Udrea a plecat în februarie 2018.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc de botez și de nuntă

Omul de afaceri, Adrian Alexandrov a vorbit despre cele mai importante evenimente de anul acesta, botezul micuței Eva Maria, dar și cununia cu ”blonda de la Cotroceni”, Elena Udrea. Iubitul fostei șefe a Cancelariei Prezidențiale se împarte între România și Costa Rica, acolo unde se află Elena Udrea și fiica sa, în vârstă de 9 luni.

Îmi este dor de micuță, dar și de Elena și drept dovadă sper să reușesc să plec cât mai repede la ele. Elena are toată ziua grijă de micuța noastră. Eva a început să crească într-un ritm destul de rapid, a început să fie atentă la tot ce îi spunem noi. Abia aștept să ajung în Costa Rica.(…) Din câte observ, Elena se descurcă foarte bine în postura de mămică. Își dedică absolut tot timpul Evei, merge cu ea în parc, o plimbă, o hrănește. Face tot ce trebuie să facă o mamă cu copilul ei”, a declarat Adrian Alexandrov pentru cancan.ro. 

Pe lângă botezul fetiței, cuplul se gândește și la căsătorie. Adrian Alexandrov a spus că are verighetă, dar nu obișnuiește să o poarte și i-ar plăcea ca botezul și nunta să se facă în țară. Însă, dacă acest lucru nu va fi posibil din cauza statutului de refugiat, cele două evenimente vor avea loc în Costa Rica. ”Nu am făcut logodna în secret. Am făcut primul pas, le avem (verighetele, n.r.). Eu recunosc că am mai purtat-o pentru că îmi place, dar cam atât. Nu este nimic oficial. Nu suntem logodiți cu acte, urmează, rămâne de văzut. Eu m-aș bucura ca ele să vină acasă, botezul să fie acasă și nunta să fie aici în România, dar dacă nu avem alte variante o să le facem pe toate în Costa Rica. În funcție de statut o să vedem cum ne mișcăm. Încă nu ne-am ales nașii. Avem câteva variante, dar să vedem exact și cine o să o boteze pe fetiță. Nu pot să dezvălui variantele pe care le avem”, a mai spus afaceristul.

Elena Udrea a născut pe 20 septembrie 2018 o fetiță, Eva Maria
Iubitul fostului ministru al Turismului, Adrian Alexandrov a vorbit despre botez, dar și despre cununie. Află unde vor avea loc cele două evenimente
Sursa foto: facebook.com

Botezul și nunta depind foarte mult de statutul de refugiat

Fostul manechin, Adrian Alexandrov a vorbit și despre faptul că, Elena Udrea așteaptă un răspuns de la autoritățile din Costa Rica și în funcție dacă va primit statutul de refugiat sau nu, se vor desfășura și cele două evenimente din viața cuplului. „Momentan nu ne-am plănuit multe lucruri. Așteptăm să vedem ce se întâmplă pe parcurs, ca să putem să luăm eventuale decizii. Elena încă așteaptă răspunsul autorităților din Costa Rica. Rămâne de văzut ce se întâmplă, dacă aprobă statutul de refugiat sau nu. Trebuie să vedem exact dacă rămâne acolo. Nu putem să ne facem chiar așa multe planuri pentru că nu știm ce urmează. Este încă prematur să vorbim despre ce o să facem până nu vedem dacă obține statutul, dacă rămâne acolo sau nu rămâne acolo. (…) Dacă obține statutul de refugiat, cu siguranță botezul micuței o să aibă loc în Costa Rica pentru că altă soluție nu avem. Eu chiar îmi doresc să facem botezul în România, dar se pare că nu se prea poate, și în cazul asta apelăm la «planul B» și probabil o să-l facem în Costa Rica”a mai spus iubitul Elenei Udrea.

Elena Udrea (45 de ani) a născut pe 20 septembrie 2018 o fetiță, Eva Maria. Micuța a venit pe lume mai devreme cu o lună și o săptămână, nașterea fiind preconizată în luna octombrie. „Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a declarat fostul ministru al Turismului, după nașterea fiicei sale și a lui Adrian Alexandrov.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!