News

Elena Udrea, fotografie în premieră cu fiica sa, de Ziua Copilului. Cum arată acum Eva Maria

01.06.2019 | 18:08
Elena Udrea fotografie in premiera cu fiica sa de Ziua Copilului Cum arata acum Eva Maria

Elena Udrea a postat în premieră o fotografie cu fiica sa, de Ziua Copilului. Eva Maria a crescut și are niște ochi albaștri răpitori, iar mămica ei este tare mândră de micuță. Fostul ministru al Turismului din România, autoexilată în Costa Rica înainte de a afla sentința în dosarul penal Gala Bute, a scris și câteva rânduri la poza pe care a publicat-o.

Fetița Elenei Udrea are deja 8 luni

“La mulţi şi mai buni ani tuturor copiilor, astăzi, de ziua lor! La mulţi ani şi ţie, Eva Maria, copilul meu minunat!”, a scris Elena Udrea în dreptul fotografiei de pe Facebook. În imagine, micuța Elenei Udrea este la volanul unei mașini de jucărie, atentă la persoana care o imortalizează.

Eva Maria a venit pe lume în luna septembrie a anului 2018 într-o clinică din Costa Rica. Fetița fostei mâini drepte a lui Traian Băsescu a primit cetățenie costaricană. În ziua nașterii micuței, cel care a ținut legătura cu presa a fost iubitul fostei neveste a lui Dorin Cocoș și a spus că Elena nu a avut probleme în ziua nașterii, iar fetița a venit pe lume perfect sănătoasă.

Eva Maria are ochi albaștri. Sursa foto: Facebook Elena Udrea

Udrea nu a avut probleme la nașterea Evei Maria

Iubitul Elenei Udrea declarase câteva luni mai târziu că el și partenera lui se vor concentra exclusiv pe creșterea micuței, motivul pentru care amândoi se zbat din greu. “Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. 

O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a declarat iubitul Elenei Udrea pe 20 septembrie 2018, după ce a născut Udrea.