Sport

EXCLUSIV. Adrian Ilie REVINE în Liga 1! “Cobra” şi-a dat ACORDUL

UPDATE 23 august / FANATIK.RO a aflat că ieşenii l-au convins, într-un final, pe Adrian Ilie să accepte o funcţie la CSMS Poli Iaşi. "Cobra" şi-a dat acordul de principiu şi va fi un vector de...
23.08.2017 | 19:42
EXCLUSIV Adrian Ilie REVINE in Liga 1 Cobra sia dat ACORDUL

UPDATE 23 august / FANATIK.RO a aflat că ieşenii l-au convins, într-un final, pe Adrian Ilie să accepte o funcţie la CSMS Poli Iaşi. “Cobra” şi-a dat acordul de principiu şi va fi un vector de imagine pentru formaţia de primă ligă. Cel mai probabil, funcţia oficială a lui Adi Ilie va fi de director de imagine, deoarece fostul fotbalist nu doreşte să să implice, momentan,  în partea administrativă a clubului.


14 august 2017. Cu un deficit real de imagine, după ce a schimbat “liniile” în această vară, înlocuind aproape toţi jucătorii din sezonul trecut, cu alţii noi, necunoscuţi publicului, CSM Politehnica Iaşi încearcă să puncteze în ultimul timp la acest capitol. Mai întâi, fanii, deranjaţi de startul mai slab de sezon, şi-au mai îndulcit puţin discursurile, după remiza obţinută de favoriţi la mijlocul sptămânii, în faţa FCSB, pe Arena Naţională.

Apoi, cei ce conduc destinele grupării din Copou au fost la un pas de a da o adevărată lovitură zilele trecute, propunându-i funcţia de preşedinte unui fost mare internaţional, cu o carte de vizită impresionantă. Adrian Ilie a fost în vederile şefilor CSM Politehnica Iaşi, iar persoana care le-a dat sugestia să-l contacteze pe cel supranumit “Cobra” a fost nimeni altul decât Mircea Lucescu.

Adrian Ilie oferta. “Cobra”, propunerea lui Mircea Lucescu

“Eu, personal, l-am contactat pe Adrian Ilie pentru a ocupa funcţia de preşedintele la CSM Politehnica. A fost propunerea lui Mircea Lucescu, acesta urmărind, ca şi Ilie, cu mare atenţie tot ce se întâmplă la Iaşi. Adrian s-a scuzat, cu mult bun simţ, că în prezent are calitatea de impresar şi nu poate ocupa o funcţie oficială la un club. Mi-a spus că rămâne un mare fan al Iaşului, dar nimic mai mult”, a declarat primarul Iaşului, Mihai Chirica.

Chirica a mai precizat că rămâne, la rândul său, un mare susţinător al fotbalului ieşean, în pofida declaraţiilor din ultimul timp ale fostului preşedinte, Florin Prunea, care vorbea chiar de faptul că edilul ar vrea să desfiinţeze echipa. “Ne-am propus să jucăm în play-off şi acesta rămâne obiectivul nostru. Eu voi sprijini cât voi putea clubul, pentru ca acesta să devină un simbol al oraşului Iaşi, cum a fost odată”, a mai spus Chirica.