Fotbal intern

Nicolo Napoli se întoarce în fotbalul românesc! Cu Marcel Puşcaş preşedinte!

10.10.2018 | 14:34
Nicolo Napoli se intoarce in fotbalul romanesc Cu Marcel Puscas presedinte

UPDATE: Nicolo Napoli a fost numit în funcţia de antrenor principal la FC U Craiova 1948. Italianul a fost din nou instalat după ce Aurel Ţicleanu a declinat oferta lui Mititelu. Noul preşedinte al clubului va fi Marcel Puşcaş, omul care a lucrat la Federaţia Română de Fotbal şi a fost şi candidat în aprilie pentru a fi preşedintele forului suprem al fotbalului românesc. Puşcaş va prelua funcţia imediat, în timp ce Napoli va reveni în ţară pe data de 18 octombrie.


Adrian Mititelu pregătește schimbări la FCU Craiova, în încercarea de a liniști spiritele și de a redresa echipa după startul ezitant de sezon în Liga 3. După ce fanii au intrat peste jucători în cantonament și le-au dat un ultimatum, fiind nemulțumiți de eliminarea din Cupa României și de locul 8 ocupat de FCU Craiova după 8 etape, Mititelu schimbă conducerea la echipă. Fanatik.ro a aflat că Marcel Pușcaș și Mititelu se află în discuții avansate pentru preluarea funcției de președinte, iar Aurică Țicleanu ar putea fi noul antrenor.

Patronul echipei din Liga a 3-a pare să fi găsit soluții la problemele cu care se confruntă aceasta, la doar o zi după ce ultrașii din Peluza Sud 1997 au intrat peste jucători în cantonament și i-au avertizat că mai bine pleacă dacă nu au de gând să își revină și să tragă tare pentru promovarea în Liga 2. Acest lucru nu înseamnă neapărat că totul va merge ca uns de acum înainte, cei care vor veni în staff-ul clubului urmând să aibă o sarcină foarte grea la FCU Craiova, echipă care la început de sezon a anunțat că vrea promovarea, dar care pare că nu se regăsește.

Adrian Mititelu schimbă conducerea la FCU Craiova. Negociază cu Marcel Pușcaș și Aurică Țicleanu

Adrian Mititelu se află în discuții avansate cu Marcel Pușcaș, pe care vrea să îl instaleze în funcția de președinte la FCU Craiova. Născut la Oradea pe 12 octombrie 1960, Pușcaș a început fotbalul la Crişul Oradea și a debutat în Liga 1 cu FC Bihor. A mai jucat la Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, CS Târgovişte și Steaua Mizil și a prins și 18 minute pentru echipa națională. Și-a început cariera de antrenor la CS Târgovişte și a mai trecut pe la Rapid Bucureşti. A activat în cadrul AJF Bihor, apoi a devenit președintele clubului Viitorul Oradea, iar ulterior al Stelei. A activat și ca impresar și a candidat la șefia FRF în luna martie 2018.

Pe postul de antrenor, Adrian Mititelu vrea să îl numească pe Aurică Țicleanu, care a jucat la Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și Olympioacos Nicosia. La echipa națională a adunat 44 de selecții și a marcat 2 goluri. A antrenat la UTA Arad, Oțelul Galați, Universitatea Craiova, Rocar București, Maghreb Fez, Astra Giurgiu, Bangladesh, Dinamo Tirana, Lushnja, Hassania Agadir, Al Sahel, Al Jahra și Al Shabab (U19).