Fotbal intern

FCU Craiova, un nou pas greșit în Liga 3. A fost învinsă de echipa a 2-a a lui Voluntari

14.09.2018 | 21:36
FCU Craiova a fost învinsă de echipa a 2-a a lui Voluntari
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a făcut un nou pas greșit în Liga 3. Echipa lui Adrian Mititelu a fost învinsă de echipa a 2-a acelor de la FC Voluntari, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. În urma acestui rezultat, oltenii ocupă poziția a 7-a în Seria a 3-a, cu 7 puncte acumulate după 4 etape scurse din sezonul 2018-2019.

Lucrurile nu merg așa cum se aștepta Adrian Mititelu la începutul sezonului. FCU Craiova este la al doilea meci fără victorie, după 0-0 cu Pucioasa și 0-2 cu echipa a doua a celor de la FC Voluntari. Trupa din Bănie are 2 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere în 4 etape și golaveraj 6-3. FCU se află acum la 2 puncte distanță față de liderul FC Voluntari 2, însă alte 2 echipe care se află deja în fața Craiovei în clasament nu au apucat să joace.

ADVERTISEMENT

Drumjul către scenele superioare ale fotbalului românesc pare să fie destul de anevoios pentru FCU Craiova, iar Mititelu trebuie să se gândească serios la o strategie care să ducă echipa mai sus, mai ales că SCM Alexandria și Turris Oltul Turnu Măgurele se gândesc și ele la Liga 2. Rămâne de văzut dacă patronul din Bănie va reuși să își motiveze jucătorii la următoarele partide. Dacă o soluție nu va fi găsită cât mai repede, FCU riscă să se zbată timp de un sezon la mijlocul clasamentului.

Clasament Liga 3, Seria 3
Clasament Liga 3, Seria 3

FCU Craiova a fost învinsă de echipa a 2-a a lui Voluntari

În etapa trecută FCU a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Pucioasa. Adrian Mititelu a digerat cu greu remiza de pe teren propriu cu Pucioasa, scor 0-0, iar după ce alb-albaştrii au revenit în Bănie de la Severin i-a chemat de urgenţă la sediul clubului pe liderii din vestiar, dar şi pe antrenorul Ştefan Stoica, cei pe care i-a băgat în şedinţă.

ADVERTISEMENT

Rezultatul cu Pucioasa venea după victoria cu 3-1 în fața celor de la ACS SR Brașov, o echipă care are același obiectiv pe care l-au stabilit și oltenii: promovarea în Liga 2. Craiova a început sezonul perfect cu Atletic Bradu, pe care a învins-o cu 3-0. A fost un meci în care FC U nu a beneficiat de sprijinul suporterilor din Peluza Sud 97. Suporterii din PS. 97 au anunțat printr-un comunicat, la începutul campionatului, că nu se vor deplasa în acest sezon la Severin să își încurajeze echipa favorită , deoarece au considerat că Adrian Mititleu a făcut din nou o mare greșeală. Ultrașii oltenii vor ca FCU să joace doar în Craiova meciurile de pe teren propriu, iar până atunci își vor încuraja echipa favorită doar la disputele din deplasare.

După ce a reușit să obțină puncte în fiecare dintre cele 3 etape disputate până la meciul FC Voluntari 2, FCU Craiova a clacat și a pierdut în fața ilfovenilor cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT