Fotbal international

Adrian Mutu rămâne la Al Wahda! „Briliantul” nu este afectat de plecarea lui Reghecampf de la prima echipă

25.11.2018 | 18:54
Adrian Mutu ramane la Al Wahda Briliantul nu este afectat de plecarea lui Reghecampf de la prima echipa

S-a eludicat și misterul în ceea ce-l privește pe Adrian Mutu. Astfel, fostul internațional român va rămâne la Al Wahda în ciuda faptului că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de gruparea arabă! Decizia luată de fostul tehnician al FCSB-ului nu îl afectează și pe „Briliant” care se va ocupa în continuare de echipa a doua a clubului.

Cele două părţi au fost de acord că aceste rezultate nu se ridică la nivelul posibilităţilor echipei şi că este necesară o schimbare. Conducerea clubului i-a mulţumit antrenorului pentru perioada în care a condus echipa. La rândul său, tehnicianul le-a mulţumit conducătorilor, staff-ului administrativ şi jucătorilor pentru perioada petrecută alături de ei şi i-a urat success echipei“, au postat arabii pe site-ul oficial după despărțirea de Reghecampf.

Adrian Mutu rămâne la Al Wahda! Adrian Mutu in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Juventus Bucuresti, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 27 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Adrian mutu a reușit să 0 salveze de la retrogradare sezonul trecut pe FC Voluntari

Adrian Mutu rămâne la Al Wahda!

Adrian Mutu încasează nu mai puțin de 15 mii de euro lunar de la Al Wahda. Este un salariu destul de mare având în vedere banii pe care îi câștiga pe vremea când era oficial al dinamoviștilor. De la arabi ia cu șase mii de euro în plus și față de salariul pe care îl avea la Voluntari, acolo unde a deținut funcția de antrenor principal. Mutu a pregătit gruparea ilfoveană preț de opt partide. Trei victorii a obținut fostul atacant al echipei naționale, un rezultat de egalitate și patru înfrângeri.

La puțin timp după ce s-a despărțit de FC Voluntari, Adrian Mutu a ajuns la Al Wahda alături de Laurențiu Reghecampf. „Briliantul” a semnat cu arabii și s-a ocupat până acum de echipa a doua a clubului. Mai mult de atât, după ce Reghe s-a despărțit de prima formație, șeicii au luat în calcul chiar numirea lui Mutu ca principal. L-au preferat însă pe Al Hay Juma care nu e la prima experiență pe banca arabilor. De la el a preluat Reghecampf echipa în vara lui 2017.

  • 5 este locul pe care îl ocupă Al Wahda în Emiratele Arabe Unite