Fotbal intern

Adrian Petre la CFR Cluj? Ardelenii îl vor pe atacantul de la Esbjerg

05.01.2019 | 10:20
Adrian Petre se bucură după un gol înscris pentru Esbjerg. Atacantul poate ajunge la CFR Cluj

Adrian Petre trece printr-o perioadă foarte bună la Esbjerg fB, acolo unde a înscris 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 23 de meciuri, iar evoluţiile foarte bune ale internaţionalului român U21 au făcut ca oficialii de la CFR Cluj să se intereseze de serviciile lui.

CFR Cluj doreşte să se întărească în perioada de mercato din această iarnă pentru partea a doua a sezonului 2018 – 2019, iar pe lista campioanei României se află Adrian Petre, atacantul cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro şi care a fost cumpărat de Esbjerg fB în iulie 2017 cu suma de 500.000 de euro, anunţă Pro X.

Merge Adrian Petre la CFR Cluj? Atacantul a fost dorit şi de FCSB

În vârstă de 20 de ani, Adrian Petre evoluează pe postul de atacant central, dar poate să joace şi pe partea dreaptă. Clubul Esbjerg fB l-a cumpărat de la UTA Arad cu 500.000 de euro şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2021 cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Pe 18 octombrie 2018, Gigi Becali a dezvăluit că a dorit să îl transfere pe Adrian Petre de la UTA Arad în momentul în care a ajuns la un acord pentru Dennis Man, dar că nu a primit referinţe bune din partea colaboratorilor săi. “Eu l-am luat pe Man de la UTA şi am vrut să îl iau şi pe Adrian Petre după o lună. Dăduse vreo trei goluri într-un meci. L-am vrut, dar m-am consultat, mi s-a zis că e înalt, că e mare, că nu ştiu ce, că nu e de noi”, spunea Gigi Becali. O altă echipă din Liga 1 Betano care s-a arătat interesată de serviciile lui Adrian Petre a fost U Craiova.

Momentul în care Adrian Petre a fost prezentat la Esbjerg fB
  • 700.000 de euro este cota lui Adrian Petre, conform transfermarkt.com
  • 6 selecţii şi două goluri are Adrian Petre pentru echipa naţională a României U21
  • 9 goluri şi patru pase decisive are Adrian Petre în 23 de  meciuri jucate pentru Esbjerg fB
  • 20 de ani are atacantul lui Esbjerg fb