Fotbal intern

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Juan Jose Maqueda! “Era bine pregătit”

04.09.2018 | 19:58
Adrian Porumboiu la laudat pe Juan Jose Maqueda Era bine pregatit

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Juan Jose Maqueda. Antonio Conceicao are zilele numărate la CFR Cluj, după ce campioana României a fost eliminată ruşinos de Dudelange. În locul portughezului, oficialii formaţiei din Gruia vor să-l aducă pe Juan Jose Maqueda, antrenor care a fost secundul lui Juan Ramon Lopez Caro, când spaniolul a antrenat-o pe FC Vaslui.

Fostul arbitru internaţional şi patron al echipei FC Vaslui a vorbit despre abilităţile lui Juan Jose Maqueda. Adrian Porumboiu şi-a adus aminte de acesta şi a susţinut că antrenorul spaniol este unul bun şi că poate face o treabă bună la CFR Cluj.

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Juan Jose Maqueda

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Juan Jose Maqueda. Nu mai știu nimic despre el. E un antrenor bun, un antrenor care va face treabă bună la Cluj. A fost un jucător foarte bun, a jucat la Real Madrid printre altele, a învățat multe despre fotbal. Era bine pregătit. Eu chiar am vrut să îl pun principal în acea perioadă, dar a avut caracter. A venit cu Caro şi a plecat cu el. Eu am insistat să-l pun principal, dar nu a vrut. Cred că a mai evoluat”, a declarat fostul arbitru internaţional la o televiziune de sport.

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Antonio Conceicao este dispus să-şi rezilieze contractul cu CFR Cluj. Cu toate acestea, antrenorul portughez are o singură pretenţie, să fie plătit salariul pe un an. În aceste condiţii, Juan Jose Maqueda nu mai este dispus să aştepte în România rezolvarea situaţiei de la formaţia din Gruia.

Basarab Panduru l-a ironizat pe Juan Jose Maqueda

Basarab Panduru l-a luat peste picior pe Juan Jose Maqueda, despre care a spus că a fost mai mult secund prin Egipt. “În şapte etape, am schimbat doi antrenori. Şapte etape şi şase meciuri din Liga Campionilor şi Europa League. Ne ducem prea departe. Acest antrenor este un om cu experienţă, nu îl cunosc. Are ceva experienţă prin Egipt, a fost secund, acum poate să devină un bun principal. Cert este că tu ai un antrenor bun, îţi baţi joc de el, iar acum cauţi în şapte milioane de părţi alţi antrenori pe care o să îi dai afară la interval de timp foarte scurt, pentru că tu deja ţi-ai făcut mâna”, a declarat Basarab Panduru.

Ca fotbalist, Juan Jose Maqueda a jucat pentru Castilla CF, Real Madrid, CD Logrones, Real Madrid B, Valencia CF, Albacete, Racing Ferrol, CF Fuenlabrada, Irapuato, Panionios. S-a retras la finalul sezonului 1999-2000. Ca antrenor, spaniolul le-a antrenat pe Al Ittihad (Egipt), Al Shoalah (Arabia Saudită), Al Fateh (Arabia Saudită) şi Al Masry (Egipt). În plus, Juan Jose Maqueda a fost secund la Real Madrid B, Real Madrid, Levante, Celta Vigo şi FC Vaslui.

Juan Jose Maqueda a fost secund la FC Vaslui. Adrian Porumboiu l-a lăudat
Juan Jose Maqueda a fost secund la FC Vaslui. Adrian Porumboiu l-a lăudat