Fotbal intern

Adrian Rus, transferat de campioana Ungariei! Cum l-au suflat celor de la FCSB. EXCLUSIV

07.05.2019 | 17:23
Adrian Rus transferat de campioana Ungariei Cum lau suflat celor de la FCSB EXCLUSIV
Cristian Barbut si Adrian Rus in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, vineri 15 martie 2019. © FOTO/SPORT PICTURES

Adrian Rus, unul dintre fundaşii centrali de perspectivă din Liga 1 Betano, s-a transferat de la Sepsi la MOL Vidi. Fotbalistul se află la Budapesta, acolo unde va efectua vizita medicală pentru transfer. În iarnă, fundaşul a fost dorit şi de FCSB, însă Academia Puskas, clubul de care aparţine fotbalistul, nu a vrut să îl cedeze la vicecampioană. 

Adrian Rus, transferat de MOL Vidi!

FANATIK a aflat că Adrian Rus se va transfera la campioana Ungariei, MOL Vidi. Fundaşul este accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, iar în aceste condiţii, fotbalistul a plecat la Budapesta pentru a efectua vizita medicală.

Janos Bokor, managerul general al lui Sepsi Sfântu Gheorghe a confirmat transferul pentru FANATIK: “Este adevărat. Rus este în acest moment la Budapesta unde va efectua vizita medicală. Totul este clar şi în proporţie de 99% acest transfer se va face. El oricum încheiase sezonul la Sepsi pentru că este accidentat şi a mers în Ungaria să semneze actele”, a spus Bokor pentru FANATIK.

Alexandru Mitrita si Adrian Rus in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 9 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Alexandru Mitrita si Adrian Rus in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 9 noiembrie 2018. © FOTO: SPORT PICTURES

Academia Puskas a refuzat transferul lui Rus la FCSB

Adrian Rus a avut o ofertă în iarnă de la FCSB. Însă, cei de la Academia Puskas, club de care aparţine fundaşul, au refuzat să îl cedeze la echipa patronată de Gigi Becali. Cei de acolo voiau ca Rus să se întoarcă în Ungaria şi să joace pentru naţionala maghiară. Însă, conform informaţiilor FANATIK, fundaşul nu a fost de acord să joace pentru ţara vecină şi şi-a manifestat intenţia de evolua pentru România U-21 la Campionatul European din Italia, motiv pentru care oficialii de la Academia Puskas au decis ca Sepsi OSK să fie singura echipă din Liga 1 Betano la care evoluează fundașul.

Cei de la Academia Puskas au hotărât să îl lase pe Adrian Rus la Sepsi până în vară, iar din vară să se întoarcă la Academie. Fundaşul nu va juca însă la Academia Puskas, el fiind transferat de MOL Vidi, campioana Ungariei şi una dintre surprizele plăcute din grupele Europa League.

Adrian Rus a adunat în acest sezon 15 meciuri pentru Sepsi. El a fost titular în centrul apărării naționalei U21, conduse de Mirel Rădoi. Fundașul central român a fost adus din prima ligă maghiară, de la Balmazujvaros.