Fotbal intern

Adrian Stoian nu uită de unde a plecat la FCSB. Mesaj emoționant pentru foștii colegi de la Crotone

15.01.2019 | 18:34
Adrian Stoian nu uita de unde a plecat la FCSB Mesaj emotionant pentru fostii colegi de la Crotone

Noul jucător al vicecampioanei României, internaționalul Adrian Stoian, nu uită de unde a plecat la FCSB. Adrian Stoian a fost una dintre achizițiile surpriză reușite de FCSB în acest început de an, un jucător cu foarte multă calitate la mijlocul terenului, care a crescut atât de mult în ultimii doi ani, încât a fost chemat de mai multe ori și la echipa națională, deși îmbrăca tricoul unei echipe puțin cunoscute.

Cu Adrian Stoian pe teren meci de meci Crotone a reușit în urmă cu trei ani un lucru pe care nici un tifoso al micuței echipe calabreze nu l-ar fi crezut posibil: promovarea în Serie A. Al doilea miracol a fost modul în care, cu Stoian foarte activ, până spre finalul primului sezon, când a avut o problemă medicală și a mai ajutat echipa doar uitându-se la meci de pe geamul spitalului aflat chiar lângă stadion, Crotone a reușit menținerea pentru un an în primul eșalon.

Adrian Stoian nu uită nici un moment marile performanțe realizate la Crotone

Acum Crotone se zbate să se mențină în eșalonul secund și Adrian Stoian a decis să facă pasul cel mare, despărțindu-se de orașul și de colegii care l-au apreciat foarte mult. Și pentru că roș-albaștrii din Crotone îi vor rămâne mereu în suflet, a ținut să posteze un mesaj de despărțire absolut emoționant pe contul său de socializare.

“Băieți…cu mare regret, a sosit acest moment pe care, până acum, nu mi l-am imaginat vreodată. Așa că mulțumesc echipei pentru acești ani frumoși! Un mare mulțumesc merge spre colegii mei, spre fanii minunați și toți cei pe care i-am întâlnit în timpul acestei experiențe de neuitat.

Este un produs al Școlii de fotbal Gică Popescu și a făcut parte din echipa de tineret a Romei

La Crotone am crescut mult, nu numai ca jucător, ci și ca om, iar în acest oraș foarte cald s-a născut primul meu copil, Hector! Să port culorile roș-albastre a fost ceva extraordinar și nu voi uita niciodată data de 29 aprilie 2016, când, împreună, am realizat un obiectiv istoric și de neimaginat: promovarea în Serie A. Vă îmbrățișez pe toți și Forza Squali!”

Ragazzi…con molta dispiacere è arrivato questo momento che fino adesso non avevo mai immaginato.Quindi Ringrazio la…

Gepostet von Adrian Stoian am Dienstag, 15. Januar 2019

Adrian Stoian este un produs al Școlii de fotbal Gică Popescu. Are 27 de ani și în carieră a bifat selecții la toate echipele naționale ale României. A jucat o bună perioadă la tineretul Romei, alături de nepotul lui Gică Popescu, Sebastian Mladen, în prezent la Viitorul Constanța și portarul Alexandru Pena. Apoi a plecat de la Roma și a trecut pe la Chievo și pe la Bari, până ca în 2015 să ajungă la Crotone, unde a devenit unul dintre cei mai importanți jucători. Este un mijlocaș ofensiv, care acționează predilect pe partea stângă.

Adrian Stoian, mesaj pentru foștii colegi de la Crotone. La 27 de ani are două selecții la echipa națională
Adrian Stoian, mesaj pentru foștii colegi de la Crotone. La 27 de ani are două selecții la echipa națională