News

Adriana Bahmuţeanu ştie de ce a fost incinerată Zina Dumitrescu! Cătălin Negreanu i-ar fi vândut locul de veci

30.03.2019 | 23:58
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre incinerarea Zinei Dumitrescu

Vestea că fiul Zinei Dumtrescu a incinerat-o în această dimineață pe fosta creatoare de modă i-a surprins și contrariat în același timp pe apropiații celei cunoscute drept Mama Modei Românești. Adriana Bahmuțeanu lansează însă o ipoteză surprinzătoare, pe marginea acestui subiect.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre incinerarea Zinei Dumitrescu

Adriana Bahmuțeanu TV a explicat motivul pentru care, în opinia sa, fiul Zinei Dumitrescu ar fi recurs la gestul de a incinera trupul mamei sale. Cunoscuta prezentatoare TV și fosta soție a omului de afaceri Silviu Prigoană a transmis un mesaj prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare.

Cât de nasoală trebuie să fi fost relația mamă-fiu pentru ca acesta din urmă să o abandoneze într-un azil și să nu-i respecte nici măcar ultima dorință? Cât de mare poate fi avariția încât să vândă locul de veci în care ar fi trebuit să își doarmă veșnicia tocmai ființa care i-a dat viață???Vă rog să răspundeți voi….Am cunoscut-o pe Zina Dumitrescu și nu cred că a fost o mamă rea. Vorbea cu blândețe cu noi, ziariștii și de fiecare dată cu mândrie despre fiul ei, deși uneori i se umezeau ochii și suspina…. Rămas bun, Mama Zina, drum lin în lumină și iartă-i pe toți” , a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul personal de Facebook.

Zina Dumitrescu a fost incinerată de fiul său
Zina Dumitrescu a fost incinerată de fiul său

Fiul Zinei Dumitrescu, criticat pentru decizia de a incinera trupul mamei sale

Adriana Bahmuțeanu se alătură astfel celor care au criticat în termeni duri decizia fiului Zinei Dumitrescu, care a incinerat trupul fostei creatoare de modă, în această dimineață. Cătălin Botezatu a transmis la rândul său un mesaj virulent pe această temă.

Încercăm să-l înțelegem, chiar dacă nu înțelegem. Măcar să ne dea să vedem urna (n.r. este vorba despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin). Toată nebunia asta cu incinerarea, ca și cum ar fi fost furat corpul neînsuflețit, mie mi s-a părut ca un scenariu de film prost. Singurul lucru care ne-a rămas e să depunem flori și să aprindem o lumânare, lucru care se și întâmplă la Casa de Modă Venus” , a declarat cunoscutul designer de modă.

Tags: