Sporturi

Adversara Simonei Halep a dezvăluit pentru FANATIK cum s-a prăbuşit psihic ieri, de ziua ei: “A fost cea mai proastă zi din viața mea!”

31.05.2019 | 16:47
Adversara Simonei Halep a dezvaluit pentru FANATIK cum sa prabusit psihic ieri de ziua ei A fost cea mai proasta zi din viata mea
ADVERTISEMENT

Lesia Tsurenko va fi adversara Simonei Halep din turul 3 de la Roland Garros, iar ucraineanca a vorbit pentru FANATIK despre partida-maraton din turul 2 împotriva sârboaicei Aleksandra Krunovic, dar şi despre meciul contra campioanei noastre.

Adversara Simonei Halep, Lesia Tsurenko: “Am dat cu racheta de pământ până am făcut-o praf!”

Tsurenko a mărturisit că a clacat psihic în finalul primei zile a partidei cu Krunovic, care a fost întreruptă în setul decisiv la scorul de 6-6 şi reluată a doua zi. “Ieri a fost una din cele mai proaste zile din viaţa mea, de ziua mea, când am făcut 30 de ani. Am început în timpul meciului să mă gândesc că acum am 30 de ani şi nu mai am prea mult timp de jucat în circuitul WTA. Corpul meu nu mă mai asculta şi am vrut chiar să termin odată meciul! Am dat şi cu racheta de pământ până am făcut-o praf! A fost prima mea racheta! Noroc că s-a întrerupt partida, că nu ştiu ce păţeam! Nici nu am dormit apoi toată noaptea”, a mărturisit ucraineanca.

ADVERTISEMENT

Tsurenko a vorbit şi despre meciul cu Simona Halep pentru calificarea în optimile de la Roland Garros. Lesia are un record negativ categoric chiar în faţa româncei, în faţa căreia a pierdut toate cele şapte întâlniri pe care le-a disputat până acum. Singura “rază de speranţă” pentru Lesia pare să fie faptul că se joacă pe zgură, singura suprafaţă pe care cele două nu s-au întâlnit până în acest moment, însă declaraţiile numărului 27 mondial nu par să debordeze de optimism.

“Sper că mă voi simţi mult mai bine cu Simona Halep. Nu vreau să mă mai gândesc la altceva în afară de tenis. Trebuie să fac punctele mai lungi ca să am şanse să rămân în meci. Sunt încântată că voi juca cu Simona, am evoluat deja contra ei de câteva ori în acest an. Ea e o mare specialistă pe zgură aşa că trebuie să fiu la potenţial maxim. Eu o să fac tot ce pot!”, a spus Tsurenko.

ADVERTISEMENT