Life

Afacerea cu care Florin Călinescu ar vrea să dea lovitura: “Mi-a intrat în cap”

Florin Călinescu a anunțat care este afacerea cu care vrea să aibă succes. Actorul s-a apucat de un domeniu total diferit de ce a făcut până acum.
07.11.2022 | 16:15
Afacerea cu care Florin Calinescu ar vrea sa dea lovitura Mia intrat in cap
Cu ce afacere vrea Florin Călinescu să dea lovitura. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a dezvăluit care este afacerea cu care vrea să dea lovitura. Fostul prezentator de televiziune a decis să se reprofileze.

Florin Călinescu a dezvăluit afacerea cu care vrea să-și încerce norocul

Deși este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România, Florin Călinescu a decis să încerce un domeniu total diferit de ceea ce a făcut până acum.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Românii au talent s-a reprofilat și vrea să dea lovitura cu o afacere ce ar putea fi profitabilă.

Florin Călinescu s-a apucat să facă agricultură de subzistență. Omul de televiziune are aproximativ două hectare de teren în apropiere de București, dar și de Pitești, unde plantează legume și crește păsări, dar și porci.

ADVERTISEMENT

Deși nu este fermier, Florin Călinescu își dorește să facă agricultură așa cum făcea și în copilărie, motiv pentru care a decis să se ocupe de terenurile pe care le deține.

Ce rasă de porci crește Florin Călinescu

Actorul nu crește orice fel de porci, ci cei din rasa Bazna, care este pur românească. Fosta vedetă de la Pro TV a oferit detalii despre proveniența acestei rase.

ADVERTISEMENT

Porcul de Bazna a apărut în urma încrucișării între scroafe de rasă Mangalița cu porcii din rasa Berkshire. Această rasă provine chiar din localitatea Bazna, din Transilvania.

“Mai punem un cartof, mai punem o varză, ceva păsăret și niște porci. Mi-a intrat în cap să cresc porci de Bazna.

ADVERTISEMENT

Porcul de Bazna este rasă pur românească. Istoria lui este de la Bazna chiar, că, dacă era de la New York, se chema porc de New York.

Ungurii l-au înregistrat pe ăla de Mangalița, dar și noi suntem aproape. Se spune acuma, cu voce mică, când sunt ungurii la mijloc, că e și de Transilvania, din motive cunoscute doar de ei.

Bazna este un porc care, atunci când ăia au găsit gaz în Podișul Transilvaniei nu știau cum… și au adus mineri din Anglia și ăia au venit cu porci de Berkshire, niște porci negri. S-au încuscrit cu niște mistreți din pădure, că nici Mangalița nu e o rasă venită așa…

Și atunci, mistrețul, luând niște scroafe de pe la oameni la întrebări, la discotecă, avem Mangalița albă, roșie și neagră și Bazna este Mangalița cu Berkshire. De asta poate ziceai că nu e chiar așa românesc, dar el este pur și simplu românesc.

Este acel porc negru, cu păr mai mare decât Mangalița, e foarte sârmos, care are crupa aia albă, cu o dungă gri, până la picioarele din față.”, a declarat Florin Călinescu la Agro TV, notează bugetul.ro.

Ce a făcut Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV

După ce a plecat de la Pro TV, din postura de jurat la Românii au talent, Florin Călinescu a semnat cu postul Prima TV.

Acolo a prezentat emisiunea Florin Călinescu Show, dar numai pentru câteva luni. Văzând că televiziunea nu mai are succesul de altădată, fostul prezentator s-a mutat în mediul online.

În urmă cu câteva luni, Florin Călinescu a anunțat că își deschide conturi pe toate rețelele de socializare importante. Actorul a spus atunci că este gata să vină cu conținut de calitate.

“Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-ormă, cu conținut.”, a scris Florin Călinescu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT