News

Afaceristul Dan Cămârzan, reţinut pentru crimă! Acuzat că şi-a ucis bunica

07.05.2019 | 14:25
Afaceristul Dan Camarzan retinut pentru crima Acuzat ca sia ucis bunica

Omul de afaceri Dan Cămârzan a fost acuzat că și-a ucis bunica. Acesta a fost reținut în cursul zilei de luni pentru fapta comisă. Ce au declarat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov și cum s-a petrecut totul? Omul de afaceri din Brașov, implicat în imobiliare, a fost inclus în anul 2010 în topul Forbes cu averea estimată la peste 29 de milioane de euro. Acesta a atras atenția presei în anul 2017 după ce și-a deschis un canal de Youtube pentru serialul intitulat “I am God”.

Dan Cămârzan, reținut pentru crimă!

Afaceristul Dan Cămârzan a fost reținut în cursul zilei de luni fiind bănuit că ar fi ucis-o pe bunica sa cu care locuia în aceeași casă. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov , ADrian Aldea, șef al secției de urmărire penală, a transmis un comunicat în care a oferit informații despre situația omului de afaceri.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 6 mai 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Cămârzan Dan Cristian sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenţei în familie. La aceeaşi dată, inculpatul a fost reţinut preventiv, începând cu ora 17.20″

Afaceristul brașovean Dan Cămârzan, acuzat că și-a ucis bunica
Dan Cămârzan, reținut pentru crimă
Sursa Foto: Facebook

“Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor”

Dan Cămârzan se va prezenta în cursul zilei de marți la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov pentru propunerea de arestare preventivă. “Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, a mai precizat sursa citată.

Tags: