News

Agent de poliție, în pat cu infractorul. O polițistă e cercetată după ce a fost găsită în casa unui bărbat arestat la domiciliu

O polițistă va fi cercetată disciplinar după ce a fost prinsă în pat cu cel pe care trebuia să-l păzească, mai exact un bărbat aflat în arest la domiciliu.
03.10.2023 | 14:40
Agent de politie in pat cu infractorul O politista e cercetata dupa ce a fost gasita in casa unui barbat arestat la domiciliu
Agent de poliție, în pat cu infractorul. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 24 de ani fusese angajată în sistem în 2020 și nimeni nu se gândea că se va îndrăgosti de un bărbat aflat în arest la domiciliu pentru tentativă de omor. Iubirea interzisă a fost divulgată de un vecin băgăcios, care a sunat la 112 fiind nemulțumit că bărbatul aflat în arest se plimba liniștit pe lângă bloc.

Agent de poliție, în pat cu infractorul

Polițista este angajată în cadrul Inspectoratului de Poliție Călărași și se afla în apartamentul bărbatului, în momentul în care un echipaj de Poliție a trecut prin ”vizită”. Polițiștii au fost șocați să afle că femeia trăia o frumoasă poveste de dragoste cu infractorul, astfel că au raportat incidentul superiorilor din Poliție.

ADVERTISEMENT

“În urma apelului la numărul unic de urgență 112, patrula care a intervenit la fața locului a constatat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu, N.F.A., a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței și polițista A.C.G., aflată în timpul liber.

S-a dispus cercetarea disciplinară a polițistei care a fost identificată în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință”, a transmis într-un comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

ADVERTISEMENT

Cazul aduce aminte de cel din 2022, când un triunghi amoros din sânul Poliției Teleorman a ieșit la iveală. Aici, o angajată din Turnu Măgurele, aflată în divorț, și-a prins soțul cu o colegă, toți trei fiind polițiști. Bărbatul nu s-a așteptat niciodată să fie prins pentru că era convins că soția sa este în misiune.

Cazul a ajuns pe masa procurorilor, mai ales că între protagoniști s-a iscat o bătaie, mai ales că polițista înșelată era nimeni alta decât o fostă infractoare, cunoscută drept Maria ”Bateria”. Aceasta fusese angajată în Poliție acum mai mulți ani, din surse externe, după ce s-a ocupat mai mulți ani cu furtul de baterii de mașină.

ADVERTISEMENT

“Verificările sunt în curs de desfășurare, iar în urma evaluărilor efectuate nu au apărut elemente care să ne conducă în restricționarea dreptului de a purta armament pe timpul executării serviciului”, anunța IPJ Teleorman.

Între timp, toți cei implicați în acest scandal au ajuns la psiholog, pentru a trece anumite teste care să le permită să rămână angajați în sistem. Maria ”Bateria” făcea parte acum 10 ani dintr-o gașcă specializată în furtul de baterii auto.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a fost prinsă de polițiști, aceasta a colaborat cu oamenii legii și le-a spus tot ce știa despre gruparea de infractori, astfel că a scăpat cu cazierul curat. Între timp s-a decis să servească legea, astfel că s-a făcut polițistă, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română