Sporturi

Agnieszka Radwanska şi imaginile care au generat un scandal uriaş în Polonia! A pozat goală la piscină! Foto

14.11.2018 | 17:58
Agnieszka Radwanska şi imaginile care au generat un scandal uriaş în Polonia
ADVERTISEMENT

Agnieszka Radwanska s-a retras din tenis, iar fanii ei din Polonia şi-au adus aminte de câteva imagini care au generat un scandal uriaş în ţara natală. În 2013, jucătoarea de tenis a pozat nud pentru revista “ESPN The Magazine”, iar fotografiile au fost intens criticate.

Sportiva din Polonia era membră a unei organizaţii pentru tinerii catolici, iar după publicarea pozelor nud a fost exclusă. “E o ruşine că cineva care şi-a declarat dragostea pentru Iisus promovează acum mentalitatea bărbaţilor care privesc femeile ca pe nişte obiecte. Dacă va întâlni un bărbat pe care să-l iubească cu adevărat şi îşi va întemeia o familie şi va creşte copii catolici, atunci va trebui să ascundă aceste poze”, a declarat preotul catolic Marek Dziewiecki. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Agnieszka Radwanska, intens criticată pentru imaginile care au generat un scandal uriaş în Polonia

Agnieszka Radwanska a fost intens criticată pentru imaginile care au generat un scandal uriaş în Polonia. Cu doi ani înainte de apariţia pictorialului, jucătoarea de tenis aderase la mişcarea “Nu vă ruşinaţi de Iisus”, acţiune lansată de “Cruciada tinerilor”. “Prin trista sa acţiune, Agnieszka Radwanska şi-a anulat propriile afirmaţii”, au anunţat liderii organizaţiei după ce au exclus-o pe sportiva poloneză.

Agnieszka Radwanska s-a apărat după apariţia pictorialului şi a declarat că nu a regretat niciun moment faptul că a ales să pozeze nud. “Dacă mi s-ar propune să o fac din nou, aş face-o! E o revistă de sport, deci normal că totul e despre asta, despre dietă, accidentări şi tot ce ţine de sport. Toţi oamenii de sport se dezbracă. Am fost doar prima sportivă din Polonia care a făcut asta şi cred că în ţara mea nu se ştia despre ce este vorba. Nimeni n-a ştiut. Asta a fost marea problemă. De multe ori, surprind lumea pentru că fac lucruri noi. De aceea, am primit acele reacţii. Sunt catolică, dar nu-mi fac probleme după tot ce s-a spus”, a susţinut Agnieszka Radwanska. Miercuri, sportiva de 29 de ani şi-a anunţat retragerea din tenis.

Agnieszka Radwanska şi imaginile care au generat un scandal uriaş în Polonia. Sportiva s-a retras vineri din tenis
Agnieszka Radwanska şi imaginile care au generat un scandal uriaş în Polonia. Sportiva s-a retras vineri din tenis