News

Ai cont și card la CEC Bank? Se întâmplă mâine, 15 noiembrie. E anunțul momentului pentru toți clienții

Anunț de interes pentru cei care au cont și card la CEC Bank. Toți clienții trebuie să afle ce se va întâmpla miercuri, 15 noiembrie.
14.11.2023 | 19:48
Ai cont si card la CEC Bank Se intampla maine 15 noiembrie E anuntul momentului pentru toti clientii
Ai cont și card la CEC Bank? Anunț de interes Foto zf.ro
ADVERTISEMENT

Ai cont și card la CEC Bank? Anunț de interes pentru clienții instituției financiare. Informația a fost furnizată, în cursul zilei de marți, 14 noiembrie, de reprezentanții CEC Bank și vizează aceste persoane.

Ai cont și card la CEC Bank? Anunț pentru clienți

Potrivit acestora, miercuri, 15 noiembrie, beneficiarii băncii vor întâmpina anumite probleme. Este vorba despre utilizatorii serviciilor de Internet și Mobile Banking. Aceștia sunt anunțați că pot apărea întreruperi.

ADVERTISEMENT

Situația va avea loc pentru a fi desfășurate anumite lucrări tehnice. De asemenea, reprezentanții CEC Bank estimează că efectuarea acestora va avea loc pe o durată de circa două ore și jumătate, începând cu ora 05:30.

„Vă informăm că mâine, 15 noiembrie 2023, începând cu ora 5:30, pentru aproximativ 2 ore și jumătate, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, pot apărea întreruperi ale serviciilor de Internet și Mobile Banking.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis clienților, în urmă cu doar câteva ore, CEC Bank, instituția bancară deținută de statul român.

Premii pentru clienții CEC Bank. Cum pot participa la campanie

În această perioadă, CEC Bank desfășoară două campanii, una pentru persoanele fizice, iar alta pentru persoanele juridice. Prima dintre ele are loc până la data de 23 noiembrie 2023. Persoanele fizice care au card Visa au șansa de a obține premii în valoare de 20.000 de lei. Clienții trebuie să înregistreze cardul pe site-urile de unde fac cumpărături online.

ADVERTISEMENT

O altă campanie este adresată persoanelor juridice din România. Dacă până la data de 16 decembrie 2023 își vor face un card Visa Business, vor fi înscrise automat la o tragere la sorți, conform reprezentanților instituției.

Ei pot câștiga vouchere Samsung, în valoare de 2.500 de lei, cu care pot achiziționa telefoane sau tablete. Cardul Visa Business poate fi obținut atât din unitățile băncii, cât și online, singura condiție fiind să fie achiziționat pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

„Cine poate participa: Toate persoanele juridice rezidente fiscal în România, cu sediul activității economice, respectiv cu domiciulul fiscal în România și care indeplinesc regulamentul promoției”, a transmis banca.

 

ADVERTISEMENT
Tags: