Fotbal intern

Alex Băluţă a fost ofertat de FCSB! Promisiunea Craiovei

23.06.2018 | 14:54
Alex Baluta a fost ofertat de FCSB Promisiunea Craiovei
ADVERTISEMENT

Alex Băluţă a fost ofertat de FCSB în iarnă, însă oltenii nu l-au lăsat să plece. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, reprezentanţii Craiovei explică de au trebuit să-l transfere pe “decar”.

Povestea mutării lui Băluţă la Slavia Praga are legătură şi cu FCSB. În iarnă, Gigi Becali a vrut să-l transfere pe acesta, însă jucătorului i-a fost mărit salariul şi dublată clauza de reziliere. Totul pentru a nu merge la rivală. “Hai să vă dau o informaţie în premieră cu Băluţă: are clauză 6 milioane de euro. I-au mărit clauza, eu unul am uitat de Băluţă. Se folosesc de ce spun eu ca să îi crească cota. I-au mărit salariul probabil şi acum sunt siguri că la Steaua nu mai poate să ajungă. E bine şi pentru mine, că eram pe muchie să plătesc trei milioane. Şi erau bani mulţi”, spunea Becali în iarna acestui an.

ADVERTISEMENT

Alex Băluţă a fost ofertat de FCSB

Politica echipei în privinţa vânzării de jucători este ca cel mult unul dintre aceştia să plece. Vlad Screciu fusese transferat de Genk, însă la doar câteva zile l-au dat şi pe Alexandru Băluţă pentru că i-au promis în iarnă că va pleca la prima ofertă bună pentru el şi club, numai să nu aleagă FCSB:

“Deși inițial ne-am fi dorit și am făcut toate eforturile ca Alex Baluta să ne ajute să accedem în grupele Europa League, am fost nevoiți să ne ținem promisiunea făcută acestuia astă-iarnă, când a refuzat o ofertă importantă din campionatul intern și a acceptat să îi mărim clauza de reziliere, de a îi permite să se transfere la o echipă din străinătate în cazul în care va fi o ofertă bună pentru el. Acel moment a venit, astfel că Alex pleacă în niște condiții excelente pentru el și pentru club deopotrivă și suntem convinși că va demonstra la Praga din ce sunt făcuți oltenii”, au scris cei de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Tags: