Fotbal intern

Alex Mățel a plecat de la Dinamo Zagreb. „Sunt discuții să revin în România”

25.01.2019 | 17:51
Alex Matel a plecat de la Dinamo Zagreb Sunt discutii sa revin in Romania
ADVERTISEMENT

Alex Mățel nu mai face parte din lotul celor de la Dinamo Zagreb, formație la care s-a transferat în februarie 2015. Fotbalistul a fost lăsat să plece de către croați, deși mai avea contract cu ei pe următoarele șase luni de zile. Asta după ce Mățel a ajuns la o înțelegere cu oficialii trupei din Zagreb, pentru a-și găsi mai ușor o echipă.

Mățel le-a mulțumit celor de la Dinamo Zagreb pentru cei patru ani petrecuți în Croația. Fundașul lateral a admis că are oferte chiar și din Liga 1: „Vreau să le mulţumesc pentru tot celor de la Dinamo. Îmi doresc să revin şi să joc la un nivel înalt. Şi varianta de a reveni în Romania există, sunt discuţii”, a declarat Alex Măţel pentru cei de la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Alex Mățel pleacă de la Dinamo Zagreb, după patru ani

Ajuns acum la 29 de ani, Alex Mățel a fost transferat de Dinamo Zagreb de la Astra Giurgiu în februarie 2015, în schimbul sumei de 150.000 de euro. În cei patru ani jucați la trupa croată, Mățel a evoluat în 76 de meciuri, timp în care a marcat două goluri și a reușit și alte patru pase decisive. Inițial un om de bază al echipei din Zagreb, accidentările l-au scos din circuit pe Mățel. El nu a jucat pe tot parcursul anului 2018 din cauza accidentărilor. Mățel are în total 17 selecții la naționala României. El și-a început cariera la Farul și a mai jucat și pentru Delta Tulcea.

Alexandru Mățel a jucat pentru România și la Euro 2016

Campionatul croat pare să nu fie unul prielnic în acest sezon pentru fotbaliștii români. Un alt fost international român, Steliano Filip, a pierdut contactul cu prima echipă a celor de la Hajduk Split. Mai mult, fostul căpitan al lui Dinamo a fost trimis la echipa a doua după ce, alături de alți doi fotbaliști de la Hajduk au consumat alcool și au fumat înaintea derby-ul cu Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT