Sporturi

Alexandra Dulgheru şi relaţia de prietenie cu Venus Williams: “M-a ajutat când nimeni nu a făcut-o”

05.07.2018 | 16:13
Alexandra Dulgheru si relatia de prietenie cu Venus Williams Ma ajutat cand nimeni nu a facuto
ADVERTISEMENT

Alexandra Dulgheru (29 de ani, 141 WTA) a fost eliminată de Venus Williams (38 de ani, 9 WTA), în turul secund al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, însă după meci a făcut o mărturisire.

Sportiva din România a evoluat admirabil, a câștigat primul set, dar s-a accidentat în setul secund și nu a mai putut menține același ritm, pierzând în final cu 6-4, 0-6, 1-6. Aflată la primul duel direct cu Venus, Dulgheru nu a stat mult pe gânduri. A început agresiv, a lovit puternic și a obținut un break rapid. Deși serviciul nu a funcționat la cel mai înalt nivel, Alexandra a compensat prin deplasarea excelentă și prin loviturile lungi de forehand, vizibil incomode pentru fostul lider mondial din WTA.

ADVERTISEMENT

Setul secund s-a desfășurat într-un signur sens, cel al lui Venus Williams, care a schimbat registrul și a devenit mult mai agresivă. În plus, Alexandra Dulgheru a avut ghinion și s-a accidentat din nou la genunchiul stâng, având nevoie de intervenția medicului. Americanca a fost neiertătoare și a câștigat manșa secundă la 0. Alexandra Dulgheru a mai menținut ritmul din primul set doar în primele 3 game-uri ale decisivului. A avut mingi de break la 1-1, dar Venus le-a salvat și a obținut apoi victoria fără emoții.

Alexandra Dulgheru şi realţia de prietenie cu Venus Williams

După meci, Alexandra Dulgheru a mărturisit că Venus a ajutat-o într-un moment al carierei în care nimeni nu i-a acordat ajutorul. “Venus m-a ajutat cu haine din colecţia ei, EleVen, timp de 1 an când nu aveam un sponsor. Ea m-a ajutat într-un moment în care nimeni nu a făcut-o şi nu pot decât să-i mulţumesc pentru asta”, a spus Alexandra. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

ADVERTISEMENT
Tags: