News

Alexandra Măceșanu a încercat să câștige mai mult timp! Discuția dintre fată și criminal, analizată de un criminolog

09.09.2019 | 17:03
Alexandra Macesanu a incercat sa castige mai mult timp Discutia dintre fata si criminal analizata de un criminolog

Alexandra Măceșanu a încercat să câștige timp în fața lui Dincă! Gheorghe Dincă a declarat în fața anchetatorilor că a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu, iar ancheta continuă pentru aflarea adevărului. Fata de 15 ani a sunat la 112 de mai multe ori, unde a cerut ajutorul autorităților. Acesta nu a venit însă în timp util, ci după 20 de ore.

Alexandra Măceșanu a încercat să câștige timp în fața lui Dincă

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a povestit care ar fi fost reacția lui Gheorghe Dincă atunci când a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon. Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că a găsit telefonul aprins și și-a dat seama că adolescenta a vorbit cu cineva.

Când a întrebat-o pe cine a sunat, copila i-a replicat că și-a sunat mama. Într-un acces de furie nebună, Gheorghe Dincă a lovit-o mortal. Alexandru Cumpănașu este de părere că monstrul din Caracal i-a luat telefonul fetei și a verificat cu cine a vorbit și și-a dat seama că a sunat la 112.

Alexandra Măceșanu a încercat să câștige timp în fața lui Dincă
Alexandra Măceșanu a încercat să câștige timp în fața lui Dincă. Susa foto: prosport.ro

Dincă a surprins-o pe Alexandra cu telefonul în mână

În loc să fugă, Gheorghe Dincă a declarat că s-a apucat să scape de corpul fetei, pe care l-a ars într-un butoi din curtea sa timp de nu mai puțin de opt ore! Polițiștii au descins mult mai târziu la locuința lui Dincă, după ce au așteptat la poartă mai bine de 4 ore, să se facă 6 dimineața, pentru a putea intra cu mandat de percheziție.

„Alexandra a încercat să tragă de timp. La psihopați este caracteristic să aibă accese de furie și probabil atunci a lovit-o mortal. Acești indivizi nu sunt capabili de emoții. Mint mereu. Este greu de crezut că va spune vreodată tot ce a făcut. Cred că se protejează pe sine însuși, trage de timp, minte și încearcă să ducă anchetatorii pe piste greșite”, este și opinia unui psiholog celebru, invitat la România Tv.