News

Alexandra Măceșanu nu va fi înmormântată. De ce a luat familia această decizie

08.08.2019 | 13:43
Alexandra Macesanu nu va fi inmormantata De ce a luat familia aceasta decizie
Alexandru Cumpănașu anunță că familia Alexandrei Măceșanu nu va înmormânta oasele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: prosport.ro

Chiar dacă autoritățile au anunțat deja că osemintele calcinate descoperite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au ADN-ul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele sechestrate, violate și ucise de monstrul din Caracal, familia tinerei de 15 ani refuză să creadă că aceasta nu mai este în viață. Prin urmare, în ciuda zvonurilor din ultimele zile, nu va exista nicio înmormântare, după cum a  anunțat Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei.

Familia Alexandrei Măceșanu nu crede că tânăra a murit

Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, actualul președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României susține că atât el, cât și întreaga familie a Alexandrei vor continua să creadă într-un miracol până la rezultatul expertizei internaționale, mai ales că declarațiile criminalului sunt extrem de contradictorii.

Această familie, până când nu va apărea fata lor, cadavrul, nu vor crede că e decedată. Nici eu nu cred. Poate vă sună ciudat, dar noi dacă așa simțim, nu credem, nu se pune problema să  fie un deces. Pune-te în locul familiei.  Și replica firească pe care mi-au dat-o: Ce să înmormântăm? Niște dinți? Am eu certitudinea că a fost arsă?, a declarat Alexandru Cumpănașu la România TV.

Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani care i-a căzut victimă lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook
Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani care i-a căzut victimă lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook

Cumpănașu: „Gheorghe Dincă are complici”

Totodată, unchiul Alexandrei Cumpănașu refuză să dea crezare teoriei conform căreia Ghoerghe Dincă, monstrul din Caracal, ar fi acționat de unul singur în comiterea crimelor pe care susține că le-a comis. În plus, imaginile surprinse de camerele de supraveghere contrazic mărturia fostului mecanic auto de 66 de ani.

Acum vă pot spune următorul lucru: Dincolo de înregistrări avem nişte evidenţe: În 40 de minute monstrul ăsta nu avea cum să se ducă. Eu am trăit în Caracal. Ca să mergi de la Dobrosloveni sau de la Caracal unde era el, până la Slatina sau Craiova, să-ţi încarci cartela, să te urci în maşină şi să te întorci îţi ia o oră şi jumătate. Eu am văzut delay-ul de 45 de minute. Cine a intrat în curte? Cine a preluat-o pe Alexandra? Nu pot să vă spun. Dar în acest moment avem atât de multe dileme la care nu s-a răspuns că toată opinia publică îşi pune întrebări cu privire la adevărul pe care-l spune acest monstru. El dirijează ancheta spre criminal în serie, s-a descoperit una, două şi poate a treia, e criminal în serie şi am terminat îl trimitem în judecată pt. că nu mai e nevoie de altceva”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

 

 

 

Tags: