Fotbal intern

Alexandru Cicâldău are ofertă de la Torino! Suma e EXCELENTĂ! Pretenţiile Craiovei. EXCLUSIV

19.07.2019 | 16:41
Alexandru Cicaldau are oferta de la Torino Suma e EXCELENTA Pretentiile Craiovei EXCLUSIV

Alexandru Cicâldău ar putea fi protagonistul unei mutări extrem de spectaculoase în această vară. FANATIK a aflat numele echipei care a venit cu o propunere de transfer excelentă pentru fotbalistul oltenilor: e vorba despre Torino!  Italienii își doresc să-și întărească echipa pentru Cupele Europene, iar Alexandru Cicâldău este o variantă foarte bună pentru rivala din oraş a lui Juventus. Numai că s-au lovit momentan de refuzul Craiovei, care a venit cu o contrapropunere!

Oferta venită de la Torino pentru Cicâldău. “Eu spun că sunt puţini bani pentru el!”

FC Torino a făcut o ofertă de 5.000.000 de euro pentru mijlocașul Alexandru Cicâldău, dar oltenii îl vor lăsă pe mijlocaș să plece doar dacă italienii vor plăti 7.000.000 de euro, cât este clauza de reziliere a acestuia! Acesta e răspunsul pe care patronul Mihai Rotaru l-a oferit italienilor, iar oficialii olteni par decişi să meargă până la capăt şi să nu scadă din preţ. Într-un interviu acordat pentru DigiSport, Gică Craioveanu a dezvăluit suma propusă, fără să spună şi numele echipei.  „Deocamdată, avem o ofertă de 5 milioane de euro, este insuficientă pentru mine. Este un jucător de top și care face diferența. Cinci milioane sunt puțini.”

„Trebuie să pornească de la 7 milioane de euro. Eu am spus anul trecut că îl vom vinde pe 7-8-9 milioane de euro și ați râs de mine. Am avut din mai multe campionate, din Italia și Belgia. Alex e un jucător de Spania. Cicâldău e jucător de Spania, Germania”, a mai adăugat acesta. În aceste condiții cei de la Torino ar trebui să vină cu o ofertă mai consistentă pentru a-l lua pe jucătorul naționalei României U-21.

Alexandru Cicâldău are ofertă de la Torino! Suma e EXCELENTĂ! Răspunsul Craiovei
Alexandru Cicâldău are ofertă de la Torino! Suma e EXCELENTĂ! Răspunsul Craiovei

Torino a încercat să-l transfere pe Mitriţă!

În această iarnă, Alexandru Mitriță a fost de asemenea dorit de italienii de la FC Torino, informaţie oferită tot în exclusivitate de FANATIK, însă acesta a ales New York City din MLS. Gică Popescu declara, la acea vreme, despre Mitriță că i se potrivește campionatul Italiei: „Mitriță a făcut un sezon foarte bun și e normal să aibă oferte. Cred că i se potrivește campionatul italian, a mai jucat acolo, rămâne de văzut dacă se înțelege Craiova cu Torino”

Piemontezii au oferit atunci pentru Mitriță tot 5.000.000 de euro, dar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a cerut 8.000.000 de euro, iar transferul mijlocașului a picat. În cele din urmă, Mitriță a ajuns în America, iar cei de la FC Torino nu își doresc să îl piardă și pe Cicâldău, mai ales că au nevoie de întăriri pentru noul sezon de Europa League.