News

Alexandru Cumpănașu, noi dezvăluiri scandaloase: “Dacă Dincă vorbește, nu moare doar el, mor toți”

06.09.2019 | 19:34
Alexandru Cumpanasu noi dezvaluiri scandaloase Daca Dinca vorbeste nu moare doar el mor toti

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal este departe de a se fi încheiat, mai ales că procurorii DIICOT nu au ajuns la nicio concluzie concretă în acest caz. Cel puțin așa susține Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș.

Alexandru Cumpănașu, acuzații dure la adresa anchetatorilor

Într-un interviu acordat recent, acesta lansează un nou atac dur la adresa oamenilor legii, pe care îi acuză că încearcă să evite aflarea întregului adevăr în acest caz care a îngrozit și revoltat în egală măsură întreaga opinie publică din țara noastră. Totodată, Cumpănașu a anunțat că atât Alexandra, cât și Luiza sunt în momentul de față căutate de Interpol, care de altfel ar avea deja mai multe piste.

Suntem într-o fază incipientă. Nu s-a hotărât nimic oficial, sunt căutări și tot felul de păreri. Însă așa cum merg lucrurile, eu cred că pe competența DIICOT nu s-a făcut ce trebuia, de asta a fost dus dosarul la DIICOT, să stabilească rețeaua de unde lua Dincă bani. Scopul răpirii asta era, nu să le omoare. Sunt niște reguli și la crimă organizată. Dacă Dincă vorbește, nu moare doar el, ci toți. El a stabilit să ia asupra lui două crime numai că să nu vorbească. Pe fete le caută interpolul. Nu am văzut oameni mai inimoși. Am dat mai multe piste în alte țări. Nu contează ce spune IML și DIICOT, sunt polițiști buni și răi”, a declarat Alexandru Cumpănașu la România TV.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt căutate de Interpol. Sursa foto: a1.ro
Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt căutate de Interpol. Sursa foto: a1.ro

Mama Alexandrei Măceșanu susține candidatura lui Cumpănașu la prezidențiale

În altă ordine de idei, unchiul Alexandrei Măceșanu și-a anunțat deja intenția de a candida la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Chestionată pe marginea subiectului, mama adolescentei de 15 ani care a căzut victimă lui Gheorghe Dincă l-a asigurat pe Cumpănașu de întreaga sa susținere pentru a ajunge la Palatul Cotroceni.

Îi mulțumim din tot sufletul pentru tot sprijinul! Dacă nu era el, nu eram astăzi unde suntem, vă spun sincer. Dacă nu era cazul Alexandrei, nu se știa nimic nici despre cazul Luizei. Alexandru Cumpănașu nu s-a folosit de noi. Prin ce anume să se folosească? Nu ne deranjează. Poate să candideze. Îl susținem și vom lupta alături de el”, a spus Teodora Măceșanu.