Alexandru Ioniță, distrus de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj! A început să plângă

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Cristi Coste   
în CFR Cluj
17/04/2019, 18:26
Alexandru Ioniță, distrus de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj! A început să plângă EXCLUSIV FANATIK
Alexandru Ioniță, distrus de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Cum a reacționat mijlocașul când a aflat

Întoarcerea antrenorului care a adus titlul în Gruia pe banca tehnică a ardelenilor l-a afectat serios pe mijlocașul de 24 de ani. Alexandru Ioniță, distrus de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj! FANATIK a aflat că jucătorul a realizat din primul moment că șansele sale de a fi titular în continuare sunt minime, iar reacția sa a fost una emoțională.

Alexandru Ioniță, distrus de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Lacrimi de supărare

Cinci meciuri au trecut din play-off. Dintre acestea, Alex Ioniță a jucat 22 de minute cu Sepsi, 80 de minute cu Viitorul și 45 de minute cu Astra. Cu Craiova a fost pe banca de rezerve, iar cu FCSB nu a prins nici măcar lotul de 18! Primele două meciuri au fost cu Alin Minteuan pe bancă, iar ultimele trei cu Dan Petrescu. Până la revenirea lui Petrescu la CFR Cluj, Ioniță părea că și-a câștigat un loc de titular în schema lui Minteuan.

Doar că Petrescu este un tehnician mult mai riguros decât predecesorul său, iar întoarcerea ca principal al campioanei României a fost o lovitură pentru mijlocaș. Din informațiile FANATIK, Ioniță a știut, din primul moment când a fost informat că “Bursucul” este, oficial, antrenor la CFR Cluj, că șansele sale de a mai prinde primul unsprezece scad enorm. El ar fi început să plângă când a conștientizat ce va urma.

Alex Ioniță este la pământ după ce Dan Petrescu nu l-a folosit deloc în derby-urile cu Craiova și CFR Cluj

Relație foarte tensionată în mandatul anterior

Dan Petrescu și Alex Ioniță nu s-au înțeles deloc bine în sezonul trecut. La începutul lui 2018, Petrescu explica de ce nu îl folosește pe Ioniță.

“Ioniţă a venit nepregătit la CFR. Este un jucător bun, dar acum nu se află în cea mai bună formă fizică. O să vină şi vremea lui să joace titular. Mai mult ca sigur, din sezonul viitor o să fie în primul 11. Acum nu are loc în echipă. Am vrut sa-l bag şi acum, cu FCSB, dar am dat gol şi m-am razgandit. O să mă gândesc să văd dacă-l voi băga în ultimele 3 meciuri. Trebuie sa se pregătească foarte bine pentru a putea să emită pretenţii de titular”, spunea Petrescu.

Răspunsul lui Alex Ioniță nu s-a lăsat așteptat, iar antrenorul a fost furios când l-a auzit.

“Știam că nu am postul de titular asigurat când am venit la CFR. Eu m-am pregătit excelent, am jucat bine de fiecare dată când am fost introdus. Este doar decizia lui Dan Petrescu. Eu consider că merit să joc mai mult” și “Nu s-a rupt nicio relaţie cu Mister Dan Petrescu. Probabil nu i-am înţeles eu strategia. Sunt sigur că dacă voi fi serios în continuare la anul o să prind mai multe minute”, declara atunci Ioniță.

Semnele că lucrurile nu s-au rezolvat între cei doi au fost evidente atunci când fotbalistul a fost întrebat ce părere are despre o posibilă întoarcere a lui Petrescu: “M-aş bucura, nu pot să spun că nu, dar până atunci este domnul Conceicao şi trebuie să i se dea încredere să rămână pentru că eu zic că o să facă o treabă foarte bună”. “Bursucul” a revenit și, după numai o repriză, cu Astra, a tras concluzia în privința jucătorului: “Ioniță nu a intrat bine, nu e încă jucătorul pe care îl doresc. Joacă mai bine decât anul trecut”. Atât de bine în percepția antrenorului încât în derby-urile cu Craiova și FCSB nu i-a mai oferit niciun minut pe gazon.

900 de mii de euro este cota lui Alex Ioniță, conform Transfermarkt

45 de minute a jucat Alex Ioniță, în campionat, în cele 3 meciuri de la revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Închide ×