Sport

Aliat surpriză pentru Emma Răducanu: „Este deja un nume mult mai important decât cei care o critică”

Nick Kyrgios, unul dintre cei mai apreciați jucători din circuitul ATP are numai cuvinte de laudă la adresa Emmei Răducanu și le oferă o replică dură celor care o critică pentru rezultatele modeste din ultima perioadă.
29.03.2022 | 15:37
Aliat surpriza pentru Emma Raducanu Este deja un nume mult mai important decat cei care o critica
Britanica este aspru criticată pentru rezultatele din ultima perioadă, dar are și un aliat surpriză. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Forma slabă arătată după triumful istoric de la US Open i-au atras Emmei Răducanu (13 WTA) nenumărate critici din lumea tenisului. Acum, însă, aceasta se bucură și de un aliat surpriză.

Nick Kyrgios o apără pe Emma Răducanu. Mesaj ferm pentru cei care o critică

Într-un interviu acordat recent, Nick Kyrgios (102 ATP) a sfătuit-o pe sportiva britanică de origine română să ia o scurtă pauză pentru a-și recăpăta forma din vara anului trecut și i-a pus la punct pe cei care au criticat-o în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Tot văd o modă cu foști jucători care comentează despre starurile de azi. Cred că ar trebui să se mai liniștească, să lase racheta deoparte.

Am văzut cum cineva comenta de Emma Răducanu. Cu tot respectul, ea este deja un nume mult mai important decât cei care o critică”, a declarat controversatul tenismen australian, citat de news.com.au.

ADVERTISEMENT

Britanica, pusă la zid după eliminarea de la Miami: „Pierde din respectul pe care l-a avut”

Deși spera într-un parcurs bun la Miami Open, Emma Răducanu a cedat încă din turul al doilea, în fața cehoaicei Katerina Siniakova (53), scor 6-3, 4-6, 5-7 și a fost aspru criticată pentru această înfrângere.

Cea mai vehementă reacție a venit din partea fostei jucătoare Daniela Hantuchova, care a afirmat răspicat că britanica și-a pierdut respectul dobândit odată cu trofeul de la US Open.

ADVERTISEMENT

A fost o înfrângere grea pentru Emma (n.r. la Indian Wells). Cred că o să doară foarte mult, din cauza șanselor pe care le-a avut. Ea a fost jucătoarea mai bună pentru cea mai mare parte a partidei.

Problema cu Emma e că toată lumea vrea să o bată. Toată lumea încearcă să-și dea seama cum să joace împotriva ei. Ea pierde din respectul pe care l-a avut în vestiar după succesul de la US Open, ceea ce e păcat.

ADVERTISEMENT

E important să se regrupeze, să se gândească la ce are de schimbat și să meargă pe terenul de antrenament. Trebuie să iasă pe teren cu mesajul: sunt tânără, sunt în formă, sunt gata să stau aici cât e nevoie pentru a câștiga. Și trebuie să găsească o soluție să câștige disputele cum a fost cea cu Siniakova”, a spus slovaca.

ADVERTISEMENT