Fotbal intern

Alibec, viral pe internet! Atacantul a fost provocat de un vlogger și pus să execute mai multe trucuri. Video

25.02.2019 | 16:37
Alibec viral pe internet Atacantul a fost provocat de un vlogger si pus sa execute mai multe trucuri Video
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a devenit viral pe internet după ce a acceptat provocarea unui cunoscut vlogger! Clipul în care atacantul a fost pus să execute mai multe trucuri de Marius Bogdan a strâns câteva sute de mii de vizualizări. Alibec și-a demonstrat aptitudinile din plin – a țintit bara, a marcat din corner și a imitat reușitele brazilianului Ronaldinho.

Nu a ieșit rău deloc pentru atacantul Astrei. Alibec s-a încălzit mai greu, dar apoi și-a arătat clasa.

ADVERTISEMENT

Alibec, viral pe internet!

Denis Alibec spune că perioada petrecută la FCSB a însemnat un regres uriaș în cariera lui. “În anul de la Steaua, nu m-am pregătit. M-am antrenat singur şi s-a văzut lucrul asta. Ultima perioadă petrecută acolo m-a tras în spate. E greu să scazi la un milion de la oferte de 6 – 7 milioane de euro. Important e să-mi văd de joc, pentru că talentul nu mi-l ia nimeni”, a declarat Alibec imediat după victoria cu Hermannstadt.

Cu toate acestea, Alibec nu a închis definitiv capitolul FCSB. Atacantul a precizat că s-ar întoarce la echipa lui Becali, dar cu o singură condiție. “Dacă vor pleca anumite persoane, da. Nu patronul, el m-a susţinut cât am fost acolo. Alte persoane din club care nu m-au vrut”. Aluzia îndreptată spre directorul sportiv Mihai Stoica nu a trecut neobservată:“Nu ne interesează Alibec. Să fie aluzie la mine, eu, din câte ştiu, nu am făcut niciodată echipa la FCSB şi nu eu l-am oprit să aibă evoluţii remarcabile la FCSB. Eu doar am trecut peste un episod în care a fost foarte obraznic cu mine, în meciul cu Viitorul. Eu nu am avut conflicte cu jucătorii. Dacă el nu a putut să joace la FCSB din cauza mea, se înşală. Nu eu am structurat lotul FCSB. Au fost alte motive, evoluţiile lui”, a declarat și Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
  • 9 goluri a marcat Denis Alibec în tricoul FCSB-ului